Societat

Mor el ferit crític en l’accident mortal de Xerta

L’home va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i, en el sinistre, també van morir una nena de tres anys i el seu pare

El tercer ocupant de l’accident d’aquest dissabte a Xerta, en el qual van morir una nena de tres anys i el seu pare, ha mort aquest diumenge al matí a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va ser traslladat en estat crític. L’home, JI.B.P, de 33 anys i veí de Tortosa, anava de copilot.

El sinistre va tenir lloc aquest dissabte, poc abans de les dues del migdia al quilòmetre 209 de la C-12, quan el turisme va xocar frontalment amb un altre cotxe. Amb aquestes tres víctimes, ja són 98 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa interurbana de Catalunya.

Arran de l’accident, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies medicalitzades i l’helicòpter del SEM.

El cap del sector de Trànsit dels Mossos d’Esquadra de Tortosa, Carles Ferran, va explicar aquest dissabte a TV3 que el cotxe on viatjaven les tres víctimes mortals estava fent un avançament no reglamentari quan es va produir l’accident, ja que es tractava d’un revolt de poca visibilitat.

Segons Ferran, el turisme va envair el carril contrari i, quan va voler rectificar perquè venia un altre vehicle, va perdre el control i va derrapar lateralment fins a xocar frontalment amb la furgoneta que circulava en el sentit oposat.

Un dels testimonis de l’accident, Diego Cid, va explicar que el cotxe on viatjaven les tres víctimes mortals circulava de manera temerària, envaint el carril contrari per fer avançaments a una gran velocitat, fins i tot en zones de poca visibilitat.

Cid va dir que va veure com el turisme derrapava just abans d’agafar el revolt, on després ja se’l va trobar “partit en dos”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona