Societat

Societat

Febre pel Funko Pop a Platja d’Aro

Aquestes populars figuretes van ser el principal atractiu dels prop de 3.000 visitants de la FiraFan

Presenten la mascota de la fira

Les figures de Funko Pop van ser ahir les grans protagonistes de la FiraFan de Platja d’Aro. Aquestes figures són molt característiques –tenen un cap de grans dimensions en relació amb el seu cos– i reprodueixen personatges de còmics, sèries i pel·lícules molt populars, molts dels quals s’han fet virals, com ara Bola de drac, Joc de trons, Star Wars, les d’herois de Marvel, i, per citar només un altre exemple, els personatges de les sèries japoneses d’anime –One piece, Naruto...

I és que, ahir, el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro va ser el marc de la setena edició de la Firafan, que organitza l’entitat local Associació Arocinema, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, i es va convertir per unes hores en referent de la cultura popular en un sentit ampli, especialment la lligada amb els productes relacionats amb el cinema i les sèries de televisió i d’animació, el còmic, la literatura fantàstica i de ciència-ficció, la música i els videojocs, i tot el marxandatge relacionat, que són un poderós atractiu.

El mèrit dels organitzadors de la FiraFan va ser procurar que l’oferta per als col·leccionistes sigui àmplia en la línia temporal. Per això, al costat dels Funko Pop, que atrau un tipus de col·leccionista més jove, es podien trobar objectes de la cultura popular de la dècada dels 80 i de principi de la dels 90: Star Wars, Les tortugues Ninja, Màsters de l’Univers, Bola de Drac, Arale, Hot Wheels, PEZ, GIJOE, Playmobil, Lego, els barrufets, Tente, Airgam Boys o Mazinger Z. Un dels organitzadors, Àlex Boix, destacava que a la FiraFan hi ha també varietat de preus, des d’un vinil de 6 euros fins a una nau interestel·lar de Star Wars de 800.

La fira va presentar la seva nova mascota, la Frida Fan, creada per Ah! Estudi i l’il·lustrador Pawel, i que és un personatge femení amb el seu cap de calavera, que es disfressa a conveniència de qui l’usi.

FiraFan va celebrar ahir la seva setena edició amb 32 estands i 3.000 visitants, un creixement any rere any per al qual els organitzadors només han fixat el sostre de la qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona