Societat

Detinguts cinc joves per quatre robatoris violents a Mataró

L’objectiu era, en tots els casos, el telèfon mòbil de la víctima

Els Mossos d’Esquadra van detenir entre el 8 i l’11 d’agost cinc joves per cometre quatre robatoris violents a Mataró, amb el telèfon mòbil de la víctima com a objectiu principal en tots els casos.

Tres dels detinguts, menors d’edat, són els autors del robatori amb intimidació a un jove el matí de diumenge 11 a la zona de l’estació, on un dels detinguts el va amenaçar amb una navalla i li van robar el mòbil i un paquet de tabac.

La detenció es va produir després d’una persecució, ja que els autors van començar a córrer en ser vistos per la patrulla. Segons han informat els Mossos aquest diumenge, se’ls investiga per delicte de robatori amb violència i estan disposició de Fiscalia de Menors.

El quart detingut es va produir en el marc d’un operatiu de seguretat ciutadana al barri de Rocafonda de la capital del Maresme el dia 8 d’agost. Es tracta d’un jove marroquí de 21 anys autor presumptament d’un robatori amb violència el 26 de juliol.

La víctima d’aquest robatori va denunciar que un grup de cinc persones el van assaltar a la platja del Varador a Mataró i el van agredir fins que va perdre el coneixement. Els agents mantenen oberta la investigació ja que falta identificar la resta de presumptes autors.

El cinquè detingut per robatori violent va ser el 9 d’agost després de rebre l’avís que un jove havia intentat robar el mòbil d’una dona. Mentre els agents estaven identificant-lo va entrar un nou avís que alertava que feia uns minuts un jove havia furtat una bossa de mà i havia arrencat una cadena a una persona causant-li lesions.

La descripció del presumpte autor coincidia amb la del jove que els agents estaven identificant en aquell moment. En l’escorcoll, van trobar els objectes que acabava de robar. Es tracta d’un noi de 24 anys i nacionalitat marroquina que va quedar arrestat com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els ferratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona
comerç

Torna la fira artesana Fet al Born

Barcelona

Els Manaies entreguen el penó a Joan Alenyà que ja el custodia

GIRONA