Societat

Sopar d’excel·lència per ajudar Càritas

La tercera edició del sopar solidari de Càritas vol subratllar el compromís de totes les persones que formen part de l’entitat

L’espai exclusiu Mas Marroch de Vilablareix, gestionat per l’equip dels germans Roca, serà el marc de la 3a edició del sopar solidari de Càritas Diocesana de Girona. La vetllada se celebrarà dijous 17 d’octubre a partir de les 19.30 h. La tercera edició del sopar és una crida als socis, donants i a les organitzacions i empreses compromeses amb l’acció de Càritas. Com en les altres ocasions, es tracta d’una acció solidària amb un doble objectiu: difondre les accions de l’entitat al territori i recaptar fons per poder dur-les a terme. Enguany, l’edició s’anomena Un sopar de compromís.

Un compromís és una responsabilitat que assumim, una paraula donada que va molt més enllà d’una obligació. Totes les persones que són part de Càritas tenen un compromís amb aquells que no han tingut les mateixes oportunitats o que són objecte d’exclusió social. El compromís és un vincle, és la garantia que no oblidem i que lluitem perquè tothom pugui tirar endavant, malgrat les circumstàncies i punts de partida desiguals.

El periodista Adam Martín serà l’encarregat de conduir l’acte, que comptarà amb presentacions breus de l’acció de Càritas, detalls per als assistents i alguna sorpresa encara per desvelar, en el marc d’un sopar d’excel·lència, a càrrec del prestigiós equip dels germans Roca.

Càritas és present arreu del territori de la diòcesi de Girona i hi desenvolupa una cinquantena de projectes que permeten atendre més de 22.000 persones. Es tracta de famílies que no disposen d’un habitatge digne, de persones excloses del mercat laboral, d’infants i joves amb desigualtats o de persones grans que pateixen solitud i aïllament, entre d’altres situacions. L’acció de Càritas és possible gràcies al voluntariat, a l’equip professional i a la base social formada per socis, donants, empreses, entitats i organitzacions compromeses amb l’entitat, que col·laboren amb el finançament dels diversos projectes. Els beneficis del sopar serviran per reforçar els projectes de l’entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER