Societat

Horrorland torna el 4 d’octubre amb 35 empleats més

El parc del terror obrirà enguany 18 dies, tres més que en l’estrena, i oferirà 11 atraccions, vuit de totalment noves

Els establiments turístics ja estan ocupats al 75%

El primer parc de terror del sud d’Europa, Horrorland, ubicat al polígon industrial de la central tèrmica de Cercs, al Berguedà, obrirà aquest 4 d’octubre la seva segona temporada. I les dades amb què afronta aquesta segona temporada demostren que l’anunci que van fer els seus impulsors el Nadal passat, que el projecte havia arribat al Berguedà per quedar-s’hi, era ben cert. Horrorland contractarà 170 persones, 35 més que l’any passat, i ha renovat totalment fins a vuit atraccions, per oferir-ne 11 a les 25.000 persones que es preveu que passin pel parc de terror en aquesta edició de Halloween.

Justament aquesta setmana, els responsables del parc d’atraccions berguedà han iniciat els càstings a les 317 persones que han presentat el seu currículum per cobrir un dels 170 llocs de treball. Un 41% dels aspirants provenen de la mateixa comarca del Berguedà; un 38%, de les comarques barcelonines, i un 21%, de les comarques de les altres tres demarcacions catalanes, Girona, Tarragona i Lleida. A més, hi ha quatre aspirants de la resta de la Península. Tot i que sobretot se cerquen actors i actrius, espantadors, el parc també necessita personal per als controls d’accés, les botigues i les àrees de restauració i de jocs. Els aspirants sabran si han estat contractats en els pròxims 15 dies.

Matar zombis

Aquesta temporada Horrorland estrenarà vuit atraccions noves i dos escenaris polivalents i ampliarà la seva zona de restauració. Una de les novetats estel·lars serà l’atracció Zombie Killer, on els visitants podran disparar amb pistoles de paintball a zombis i dianes en un camp de tir exterior. Una experiència, expliquen fonts del parc, “de pura adrenalina, única a Europa i construïda al llarg de 4.000 m² carregats d’efectes especials, foc, llum i so”.

L’oferta del parc també s’amplia amb quatre express escape rooms; una nova modalitat d’espais i escenaris on s’ha d’aconseguir escapar resolent diferents proves en un temps rècord. Dues noves cases encantades (La Casa del Bosque i Survival Maze) completen les novetats que s’afegeixen a les altres experiències de terror estrenades la temporada passada.

Els responsables d’Horrorland asseguren que el ritme de venda d’entrades és molt bo: “Les de general s’acabaran en breu, les d’accés ràpid estan a punt d’esgota-se i queden menys de 150 entrades VIP per a tota la temporada.” Pel que fa a l’allotjament, en el dia d’avui, i segons els responsables del parc, ja hi ha un 75% d’ocupació als hotels, cases rurals, càmpings i altres modalitats d’allotjament del Berguedà.

LES XIFRES

170
treballadors
tindrà aquest any el parc del terror de Cercs, 35 més que l’any passat.
41%
és el percentatge
de veïns del Berguedà entre els que han presentat el seu currículum per treballar-hi.
75%
és el percentatge
d’ocupació turística a la comarca del Berguedà per als dies en què estarà obert el parc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona