Societat

El cadàver trobat al Francolí no era d’un dels desapareguts

Es tracta d’un sensesostre que vivia en una barraca al costat del riu

Tot indica que el va arrossegar la riuada

El cadàver trobat diumenge al costat del riu Francolí, a la Pobla de Mafumet (Tarragonès), és molt probablement el d’una altra víctima de les pluges torrencials de la setmana passada a Catalunya, que es van saldar amb dos morts més i amb quatre desapareguts, als quals els Bombers continuen buscant.

Protecció Civil de la Generalitat va confirmar ahir que un cop identificat el cadàver localitzat diumenge, els Mossos d’Esquadra van testificar que la seva identitat no coincidia amb cap de les quatre persones que encara es donen per desaparegudes.

Segons fonts dels equips d’emergència consultades per Efe, el mort seria un sensesostre que vivia en una barraca al costat del riu Francolí a la zona de Constantí. A falta del resultat de l’autòpsia, tot indica que es tractaria d’una altra víctima de les inundacions, encara que en el seu cas ningú va denunciar la seva desaparició.

Els quatre desapareguts són un home que viatjava en un vehicle per l’Espluga de Francolí al costat d’un veí de Prades de 73 anys el cadàver del qual es va trobar dijous a la tarda a uns 45 quilòmetres de la zona en què el cotxe va ser arrossegat, al port de Tarragona. Els altres tres són un camioner belga desaparegut a l’Espluga i una dona de 69 anys i el seu fill, de 42, la casa mòbil del qual va ser arrasada per les pluges a l’àrea de Vilaverd.

LA XIFRA

4
persones
encara estan desaparegudes després dels aiguats. Els bombers les continuen buscant.

Iceta promet ajuts com els de la inundació del Segura

Les ajudes que es destinaran als afectats pel temporal de la setmana passada a la Conca de Barberà i les Garrigues podrien sortir de la partida que l’Estat va aprovar per rescabalar dels danys les víctimes dels aiguats de Múrcia i Alacant del setembre a causa del desbordament del Segura. Així ho va avançar ahir el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, des de Montblanc. El dirigent socialista ha explicat que quan el govern espanyol va fer el decret llei per donar suport als afectats d’aquell temporal es va preveure incloure-hi totes les catàstrofes naturals que es poguessin produir fins al 2020. Segons el líder del PSC, aquesta ampliació dels ajuts “es pot activar fent un escandalls dels danys” per part dels ajuntaments i la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona