Societat

El propietari de l’administració de Súria on ha tocat la grossa: “És un impuls enorme per al negoci i per al poble”

L’establiment del carrer Sant Josep ha repartit 8 milions del 26950

Per primer cop a la història la grossa de Nadal ha repartit un pessic de sort a Súria (Bages). L’administració de loteria ubicada al carrer Sant Josep ha venut dues sèries del 26950, el primer premi del sorteig, i que suposa un total de 8 MEUR. El propietari d’aquest negoci, Joan Antoni Pulido, ha detallat que tot s’han venut íntegrament per finestreta, per la qual cosa ha apuntat que “ha estat molt repartit”. Pulido s’ha mostrat “molt emocionat” i ha dit que confia que aquest premi suposi “un impuls per al negoci i per al poble”. Alhora, ha recordat que aquesta és una població minera i ha assegurat que els premiats són “persones treballadores que realment ho necessiten”.

Quan el propietari i els treballadors de l’administració del carrer Sant Josep de Súria han conegut la notícia que havien repartit una part de la grossa de Nadal no s’ho han acabat de creure. “M’acabava de llevar i estava mirant la tele quan ho he sentit”, ha explicat Joan Antoni Pulido, el responsable de l’establiment, que quan ha arribat a la botiga encara es mostrava “en estat de xoc”.

Pulido ha explicat que fa set anys que va fer-se càrrec del negoci, i que aquest és el primer cop que reparteix un premi d’aquestes característiques. De fet, la Maria Plaza, una empleada que fa 29 anys que treballa en aquesta administració, ha detallat que tot i que l’establiment va obrir portes als anys setanta, primer venent només travesses i des de 1994 també loteria, mai abans havia repartit la grossa de Nadal. “Porto tota la vida esperant aquest moment”, ha assenyalat.

Les dues sèries del 26950 s’han venut íntegrament per finestreta, per la qual cosa s’espera que el premi estigui “molt repartit”. L’administrador de loteria s’ha mostrat molt emocionat i ha dit que confia que aquesta notícia suposi “un impuls pel negoci i pel poble”.

Ha remarcat que Súria és una població d’origen miner i on la majoria de ciutadans són de classe treballadora. “Estic segur que tothom a qui ha tocat són persones que ho necessiten”, ha indicat.

En aquest mateix sentit s’ha expressat Pepita Manau, una veïna de la localitat que actualment resideix a Barcelona. “Quan ho he sentit m’ha fet tanta o més il·lusió que si m’hagués tocat a mi perquè la gent d’aquí s’ho mereix”, ha comentat.

Manau ha explicat que s’ha acostat a l’administració perquè la seva mare tenia un número de loteria acabat en zero. “M’ha fet venir perquè comprovés si li havia tocat però ja hem vist que no”, ha explicat.

Al llarg del matí desenes de curiosos s’han apropat fins aquesta administració. Amb tot, cap dels premiats s’hi ha deixat veure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona