Societat

Tres adults i dos menors resulten intoxicats lleument per la mala combustió d’una cuina de gas butà a Vic

Tres persones més són ateses per inhalació de fum en dos incendis a Viladecavalls i l’Hospitalet de Llobregat

Tres adults i dos menors van resultar intoxicats lleument aquest dimecres a la nit per la mala combustió d’una cuina de gas butà en un domicili del carrer Indústria de Vic, número 22, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que van rebre l’avís poc després d’un quart d’onze del matí. Tots ells van ser traslladats a l’Hospital General de Vic en estat lleu pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de monòxid de carboni. D’altra banda, aquest matí, poc després de dos quarts de nou, dues persones més han hagut de ser ateses in situ per inhalació de fum per un incendi en un edifici de quatre plantes del carrer Pintor Casas de Viladecavalls. Concretament, el foc ha cremat un traster ubicat al garatge, on els Bombers l’ha extingit en 20 minuts. Una hora abans, la propietària d’un pis de l’Hospitalet de Llobregat ha estat traslladada a l’Hospital de la Creu Roja per inhalació de fum per l’incendi d’una olla.

Els fets s’han produït en un habitatge situat a al tercera planta d’un edifici del número 17 del carrer Sant Francesc Xavier. Els Bombers han sufocat l’incendi ràpidament i, posteriorment, han ventilat tot el pis.

A Girona, passada la mitjanit, els Bombers han rebut un avís per l’incendi en un habitatge de la Plaça Poeta Marquina, fins on s’han traslladat tres dotacions dels Bombers. Les flames han cremat una cortina sintètica i mobiliari del pis ubicat en una cinquena. El foc no ha causat més desperfectes materials ni danys personals.

Per últim, els Bombers han treballat en l’extinció d’un incendi que ha afectat la cinta transportadora d’escombraries d’una empresa incineradora de Mataró, ubicada al carrer de la Teixidora 83. L’avís de l’incendi s’ha rebut al voltant d’un quart de quatre de la matinada i els efectius que s’hi han desplaçat, amb dues dotacions d’aigua i l’autoescala, l’han donat per extingit poc abans de les 05.00 hores de la matinada. No hi ha hagut cap més afectació a l’empresa ni tampoc ferits.

Rescats a Monistrol de Monistrol de Montserrat i Queralbs

Els Bombers de la Generalitat van dur a terme aquest dimecres dos rescats d’excursionistes a Monistrol de Montserrat i Queralbs. En el primer cas, van evacuar una dona que s’havia lesionat un turmell mentre baixava del Monestir de Montserrat poc abans de les set del vespre. Un cop la dona va ser localitzada, els Bombers la van immobilitzar i la van baixar fins on l’esperava una ambulància del SEM perquè la traslladés a l’Hospital General de Manresa.

Pel que fa a Queralbs, els efectius del GRAE amb el suport d’un helicòpter, van rescatar al voltant de tres quarts de tres de la tarda a un home amb una lesió a l’esquena, causada per una mala caiguda que havia patit, a la Vall de Núria. El ferit va ser evacuat a l’hospital de Campdevànol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona