Societat

La 7a Mostra de la Taula del Sénia tindrà lloc a Morella

La programació inclou un concert d'Al Tall i les primeres Jornades Gastronòmiques d'Oli d'Oliveres Mil·lenàries

L'alcalde de Benicarló, Marcelino Domingo; l'alcaldessa d'Ulldecona i presidenta de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, Núria Ventura; l'alcalde de Morella, Ximo Puig; i el president d'Asetmico (Associació d'Empresaris Turístics de Morella i comarca), Roque Gutiérrez han presentat en tres rodes de premsa, a Benicarló, Ulldecona i Morella, el programa de la 7a Mostra de la Taula del Sénia, que tindrà lloc a la capital dels Ports els dies 12 i 13 de juny.

Tots junts han remarcat que aquesta cita té com a objectiu mostrar els valors socials, econòmics, culturals i ambientals dels pobles d'aquesta mancomunitat, i han anunciat un programa d'exposicions, concerts, degustacions i cinema que tindran com a plat fort un concert del grup Al Tall i les primeres Jornades Gastronòmiques d'Oli d'Oliveres Mil·lenàries, una iniciativa de l'Asetmico, que s'emmarca en el treball de la mancomunitat per valoritzar el patrimoni natural del territori. En les jornades participaran deu restaurants de Morella.

En la presentació a Benicarló, l'alcalde Marcelino Domingo, ha confirmat que aquest municipi tindrà una oficina de la Taula del Sénia. L'oficina estarà ubicada al mateix Ajuntament i s'emmarca en la implicació de Benicarló dins de la mancomunitat, com una col·laboració més en la vertebració del territori. «Volem aconseguir que els ciutadans i ciutadanes d'aquest territori tinguen les mateixes prestacions, els mateixos serveis i les mateixes infraestructures que els de la resta de la Comunitat Valenciana, i per això estem en la Taula del Sénia», ha dit l'alcalde. «A més, la nostra presència en la mancomunitat ajuda a apropar-la a la Generalitat Valenciana, dins del nostre esforç perquè totes les administracions col·laboren amb la Taula del Sénia», ha manifestat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Medi ambient

Traslladen sorra del port de Coma-ruga al Vendrell, Cunit i Calafell

El Vendrell
societat

El comissari en cap Eduard Sallent inicia demà el curs per ser major dels Mossos

barcelona
gastronomia

El Gastronomic Forum Barcelona 2024 ja té el 80% de l’espai expositiu reservat

Barcelona
societat

L’adjudicació del nou contracte de neteja per 7,9 milions passa avui per ple

salt

Noves escales i voreres a quatre urbanitzacions

Rubí
SOCIETAT

Danys a cultius de fruita al Pla d’Urgell, les Garrigues i el Segrià a causa d’una pedregada

Arbeca

Precinten i tapien l’accés a més de 200 garatges per evitar ocupacions delictives

banyoles
societat

Barcelona destina 14 milions al Fons d’Infància

Barcelona

Crítiques a l’Estat per a un projecte aparcat de l’N-II que ha fet gastar “temps i diners”

sant julià de ramis / sarrià de ter