Societat

El sorteig de la Grossa de Sant Jordi, el 26 de juliol

El sorteig extraordinari de Sant Joan queda cancel·lat aquest any

A partir de demà, quioscos, súpers i altres establiments ja vendran bitllets de la Grossa

El sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Jordi, que no es va poder fer el 27 d’abril per culpa del coronavirus, es farà finalment el 26 de juliol. Perquè quedaria massa a prop i no hi hauria temps de vendre prou butlletes, el sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Joan aquest any quedarà cancel·lat, segons va explicar ahir el director general de Loteries de Catalunya, Jaume Torrabadella. “Hem decidit fer el sorteig de Sant Jordi un diumenge de juliol perquè ja s’havien començat a vendre bitllets. Però no hi ha temps de fer el sorteig de Sant Joan i aquest any no es podrà fer”, va explicar Torrabadella, que va recordar que tothom qui havia comprat bitllets, “que els guardi perquè serveixen igual”.

A partir de demà, dijous, Loteries de Catalunya reprèn la comercialització als establiments autoritzats i a internet dels bitllets per a aquest sorteig i també es reactiva la celebració dels sortejos de la 6/49 i el Trio.

La Grossa de Sant Jordi 2020 va sortir al carrer amb una tirada de 14 milions d’euros, 12 milions en paper i 2 milions en suport virtual (a través del terminal i per internet). Loteries de Catalunya va posar a la venda 80.000 números, amb un total de 35 bitllets per número i a un preu de 5 euros.

Per segon any consecutiu, la Grossa de Sant Jordi repeteix el format de sorteig extraordinari i repartirà 2 milions d’euros a un bitllet, sempre que coincideixin les xifres i la sèrie, i 50.000 euros per bitllet. Així mateix, es premiaran les 5 xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i el posterior. A més, s’incorporen un segon i un tercer premi, de 20.000 i 10.000 euros, respectivament.

Els beneficis del sorteig de Sant Jordi aniran destinats a persones afectades per la Covid-19. “Els nostres beneficis sempre van a parar a projectes socials que canalitza el departament d’Afers Socials. Aquest any hem acordat que vagin destinats a algun programa que tingui relació amb el coronavirus”, va especificar Jaume Torrabadella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
Les roses del Firal i les del cementiri
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt