Societat

Un conductor borratxo fuig al Baix Penedès per evitar el segon test d’alcoholèmia i agredeix un mosso

El detingut, de 37 anys i veí de Creixell (Tarragonès), va quadruplicar la taxa màxima en la primera prova

Els Mossos d’Esquadra van detenir el divendres 22 de maig passat un conductor borratxo al Baix Penedès per negar-se a fer la segona prova d’alcoholèmia -després de quadruplicar la taxa màxima permesa en la primera-, intentar fugir i agredir a cops de puny un agent.

Una patrulla que feia un control de trànsit a l’N-340 al Vendrell va rebre l’avís d’un ciutadà que acabava de veure el conductor d’un turisme consumint begudes alcohòliques mentre conduïa a Vilafranca del Penedès.

Minuts més tard, un agent fora de servei va poder aturar el vehicle i constatar que el conductor, de 37 anys i veí de Creixell (Tarragonès), mostrava símptomes evidents d’estar begut.

La patrulla del control de l’N-340 va desplaçar-se al lloc indicat per l’agent fora de servei i van decidir acompanyar el vehicle fins la sortida del Vendrell, ja que el punt on eren estava situat en una via ràpida amb molt volum de trànsit.

Un cop aturat dins del Vendrell, els agents van realitzar-li la primera prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0,99 mg/l, superant en quasi quatre vegades la taxa permesa. Tot seguit, el detingut va pujar al seu vehicle amb el pretext d’esperar els deu minuts per tornar a fer la prova d’alcoholèmia, però ho va aprofitar per engegar el cotxe i intentar fugir, acció que els mossos van poder impedir.

Seguidament els agents li van demanar que baixés del vehicle i va ser quan l’arrestat els va començar a insultar i va intentar propinar-li un cop de puny a un dels mossos, tot i que el va poder esquivar. Tot seguit el va tornar a intentar agredir de nou i li va donar un cop de puny a la cara.

Davant d’aquests fets els Mossos d’Esquadra el van detenir per l’agressió a l’agent, per conduir begut i per no sotmetre’s a la segona prova d’alcoholèmia.

El detingut, de 37 anys i nacionalitat boliviana, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els ferratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona