Societat

Denunciada per segon cop una empresa de Sant Carles de la Ràpita per transport marítim de persones sense permís i sense seguretat

Els Mossos d’Esquadra van denunciar el passat 5 d’agost una empresa que realitzava transport marítim de persones per l’interior de la badia de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), sense les autoritzacions necessàries i amb deficiències en les mesures de seguretat.

Els agents van inspeccionar l’embarcació, d’uns 6 metres d’eslora, mentre transportava persones des d’un embarcador no autoritzat fins una guingueta ubicada sobre un viver de musclos.

Es dona la circumstància que aquesta mateixa nau ja va ser denunciada el passat 4 de juliol quan es van detectar importants mancances referents als permisos i seguretat dels passatgers, per la qual cosa els agents van requerir al propietari que solucionés les deficiències per tal de poder continuar amb l’activitat.

En aquesta segona inspecció els agents van comprovar que cap de les deficiències havia estat resolta i l’embarcació no presentava el certificat de navegabilitat ni l’assegurança de responsabilitat civil i tampoc disposava de les mesures de seguretat necessàries com armilles salvavides.

També es va constatar que la persona que patronejava l’embarcació no disposava de la titulació professional necessària per al transport marítim de persones.

El propietari de l’embarcació va ser advertit que pot enfrontar-se a fortes sancions i possibles responsabilitats penals si continua l’activitat sense complir tots els preceptes legals.

Les irregularitats detectades es posaran en coneixement dels organismes competents en aquest àmbit com són Capitania Marítima i Ports de la Generalitat de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona