Societat

Figueres ajorna la celebració del Dia de la Ciutat

L’Ajuntament de Figueres va donar per suspesa ahir tota l’agenda institucional de la ciutat durant quinze dies. L’Ajuntament va argumentar la decisió “per responsabilitat”. Un dels actes que s’ajornaran és l’acte del Dia de Ciutat, que hi havia programat per diumenge, dia 18 d’octubre, així com les presentacions de llibres, xerrades i conferències programades per l’Ajuntament en què havia de participar el consistori. Es mantenen els espectacles programats al Teatre El Jardí. D’altra banda, ahir es van conèixer les dades ofertes per la Guàrdia Urbana respecte a les actuacions dels darrers mesos a la ciutat. Han estat 1.796 denúncies per incompliments de l’estat d’alarma, i d’aquestes, 465 van ser pel fet de no dur la mascareta. En nou mesos també han posat 92 multes per consum d’alcohol al carrer.

Banyoles, sense la “No festa major”

R. ESTÉBAN

Definitivament, els actes que s’havien programat en lloc de la festa de Sant Martirià de Banyoles (la “No festa major”) s’han anul·lat. El gruix del programa hauria tingut lloc entre els dies 22 i 26, però aquest diumenge ja s’hauria ofert el pregó. La decisió la va prendre ahir l’Ajuntament, després que la Generalitat prohibís la celebració de festes majors, entre altres activitats. L’import de les entrades es podrà recuperar els pròxims dies. Es mantindran, però, els espectacles de la programació estable d’arts escèniques Experiències, de Pep Bou; Corre, Trufa, de Pentina el Gat, i la producció municipal Mamaaaaa!

Més professionals de la Salut a Girona, positius

epa

Ahir, divendres, l’hospital Josep Trueta de Girona i el sistema d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut a Girona acumulaven vint-i-tres professionals que han donat positiu de coronavirus i estan en aïllament. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, entre les persones afectades que han donat positiu n’hi ha setze de l’hospital Trueta i set més de centres de l’atenció primària gironina. D’altra banda, el Departament de Salut ha anunciat que hi ha quaranta-dos treballadors més en quarantena, trenta-un dels quals a l’hospital Trueta i els onze restants en centres de l’atenció primària.

La presentació

del programa alternatiu a la festa


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona
societat

Els veïns d’Alpens voten en consulta popular si el consistori ha de fer una piscina

ALPENS

L'equip de govern reitera el suport a la professora vexada per parlar en català

TERRASSA
economia

Chery i Ebro produiran 150.000 vehicles a l’antiga Nissan

barcelona
medi ambient

El Pirineu occidental, protegit per la bona qualitat de cel nocturn

SORT

Crearan vint places regulades per aparcar autocaravanes pagant 5 euros

TERRASSA
moda

Giambattista Valli il·lumina Barcelona en la Bridal Night

Barcelona
política

Agents de la Guàrdia Urbana irrompen al ple per reclamar millores salarials

TARRAGONA