Societat

Societat

Vuit anys de presó per dos atacs misògins

La fiscalia demana vuit anys de presó a un home acusat d’atacar dues dones amb un cúter a Barcelona, a qui acusa d’actuar mogut pel seu “menyspreu” vers les dones i el seu desig de deixar patent el seu sentiment de superioritat. En l’escrit d’acusació, la fiscalia de delictes d’odi, que encapçala Miguel Ángel Aguilar, ressalta que l’acusat, d’origen marroquí, ja havia mostrat “actituds despòtiques” i “maneres desconsiderades” amb les tècniques dels albergs municipals i centres d’acollida on havia estat.

En concret, el 5 de maig passat l’acusat –que continua en presó provisional per aquesta causa–, proveït d’un cúter, es va acostar a una dona que empenyia un cotxet de nadó i li va intentar clavar al cap, però un home el va empènyer i el va separar de la dona. Després, va anar al passatge Andreu Nin, on va trobar una noia que mirava distreta el seu telèfon mòbil i, després d’insultar-la al crit de “filla de puta”, la va atacar dues vegades amb el cúter i li va causar un tall des de l’ull fins a l’orella de la galta dreta. La víctima, que tenia 18 anys, va rebre una ferida de deu centímetres que li impedeix moure el front dret i aixecar la cella. El fiscal li demana pel primer atac dos anys de presó per un delicte de lesions i, pel segon, sis anys de presó i 40.900 euros d’indemnització. I, en tots dos casos, l’agreujant d’actuar per discriminació de gènere.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia