Societat

10 Bar

“Hem de fer que la gent no ens oblidi”

el que sigui ·

El Cafè Rock and Roll de Gràcia obre dos dies a la setmana per vendre cerveses artesanals i samarretes per recordar als clients que existeixen

Noten que molta gent els fa costat i això els dona ànims per continuar

El Cafè Rock and Roll és un bar de Torrent de l’Olla que, pel fet de ser de copes, és un dels que més està patint el tancament per culpa del coronavirus perquè fa mesos que no poden fer l’activitat normal. Tenen tancat però, gràcies a la llicència de restaurant –fins fa cinc anys el bar també servia menjars–, poden obrir per vendre al públic. I què fan? Doncs, com que el seu producte estel·lar és la cervesa, munten un taulell i els dijous i els divendres des de mitja tarda fins a les 20.30 h venen cerveses artesanals i samarretes del local. “Amb això fem poc calaix però més que per fer diners obrim perquè la gent no ens oblidi, obrim per sentir-nos vius, perquè tenim la necessitat de fer alguna cosa davant tanta impotència”, explica la Begoña P., la responsable. “Volem que la gent sàpiga que nosaltres som un bar on, un dia o un altre, podrà tornar a venir a prendre una cervesa i escoltar música a la nit”, diu. “La propietària del local i jo, que soc la que sempre estic aquí, vivim com en una espècie de muntanya russa. Per sort, el dia que jo estic a baix de tot ella em dona ànims, i al revés. Pensa que hi ha dies que ho engegaríem tot a rodar i més d’una vegada hem pensat que hauríem de tancar perquè els bars musicals no tenim horitzó per poder obrir i això s’està fent molt dur”, diu. Però aguanten. Una cosa que ha notat la Begoña és que molta gent de Gràcia, clients habituals o no, els va a comprar cerveses i samarretes, “més que pel producte en si, per donar-nos ànims, per ajudar-nos”, explica. “Estem notant molta solidaritat i veiem que la gent vol que ens mantinguem vius.” A part de vendre cerveses i samarretes, ara projecta fer un programa de ràdio amb ScannerFM. “Primer seria a porta tancada amb molt poca gent. Farem una tertúlia per revitalitzar una mica el món musical, molt tocat”, explica la Begoña, que es passa el dia, diu, “penjant coses a les xarxes socials” per no caure en l’oblit. “Tot i el desastre, no ens estarem de braços creuats”, manté.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona