Societat

La Grossa reparteix 50 milions d’euros arreu de Catalunya

El primer premi toca a Barcelona i a la Roca del Vallès

La sort torna a somriure a Reus, on toca el tercer premi

El de la Grossa de Cap d’Any va ser dijous un premi prou repartit. Els 50 milions de la loteria, els beneficis de la qual van a finalitats socials, van afavorir Barcelona i la Roca del Vallès, on va tocar el primer premi, però també Tàrrega, Parets del Vallès, Reus, Figueres, Tortosa, Solsona, Sant Vicenç de Montalt, Lleida i Mollerussa. En menor mesura van resultar premiades butlletes venudes per internet, la qual cosa va reflectir la distribució de la venda en establiments i per internet: dels 50 milions en joc, 45 corresponien a butlletes comprades en diferents punts de venda i cinc, en terminals telemàtics.

El 35208 va ser el l’últim número a sortir en el sorteig, que es va desenvolupar als estudis de TV3, i el més cobejat. Va resultar premiat amb 200.000 euros per cada butlleta de deu, i es va vendre sobretot a l’estanc situat al número 41 del carrer Terol, al barri de Gràcia de Barcelona. El regenta des de fa 15 mesos Maria Àngels Morata, que explicava que desconeixia qui en podia ser l’afortunat perquè els últims dies ha venut molts números. És el segon any que ven números de la Grossa i dijous va repartir un milió d’euros. El número premiat es va vendre també a l’estació de servei de Campsa, a la Roca.

El segon premi, que va correspondre al número 52688, es va vendre a Tàrrega i a Parets del Vallès. A Tàrrega es va vendre a l’estanc Tàrrega 3, al Raval del Carme. És el primer cop que l’establiment reparteix un premi d’aquestes característiques, i la responsable, Yolanda López, explicava que molt probablement les 15 butlletes premiades amb 65.000 euros cadascuna s’havien venut a persones de Tàrrega i dels municipis propers. Es dona la circumstància que aquest establiment va vendre l’any 2013 el número 1714, aleshores molt buscat, tot i que no va tocar. L’establiment de Parets va vendre també 15 butlletes, i va repetir a l’hora de repartir sort, ja que en la Grossa de Sant Joan va vendre també un número premiat.

El tercer premi, el 47281, va tornar a repartir sort a Reus, municipi que ja va resultar afavorit amb 240 milions en la loteria de Nadal. Reus va compartir fortuna amb Figueres i Tortosa, on cada butlleta venuda va guanyar 30.000 euros. Els establiments Bon Preu i Esclat van repartir 900.000 euros a Tortosa i Figueres.

La Grossa es va completar amb dos quarts premis i tres cinquens. El primer dels quarts, el 20864, es va vendre per internet i a Barcelona. El segon, el 20805, es va vendre íntegrament a Solsona. El quart premi ha estat premiat amb 10.000 euros. El cinquè, amb 5.000 euros per butlleta, ha recaigut en els números 56263, venut a Mollerussa i per internet; 81267, venut a Lleida, i 01733, venut per internet i a Sant Vicenç de Montalt.

LA XIFRA

50
milions
d’euros va repartir dijous la Grossa de Cap d’Any entre un total de 100.000 números.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Segueixen les retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp