Societat

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal a Sant Joan de Vilatorrada

A l’altre vehicle hi viatjava un home que ha resultat ferit lleu

El conductor d’un cotxe ha mort aquest divendres a la tarda en un xoc frontal al quilòmetre 38 de la carretera C-55, en terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Els fets han tingut lloc poc abans de les sis. Per causes que s’investiguen dos turismes han picat de cara.

A causa de l’accident, un dels conductors ha resultat ferit molt greu i ha sigut traslladat a l’Hospital de Manresa on posteriorment ha mort, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

L’altre conductor ha resultat ferit lleu. Arran de la incidència, que ha obligat a tallat totalment la via, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Amb aquesta víctima, són 19 les persones que han mort en accident de trànsit en el que va d’any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons informa l’SCT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia