Societat

Dos morts i un ferit greu en dos accidents: xoc entre camions a l’AP-7 i entre cotxes a la C-31

Ja són 26 les víctimes mortals en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Dues persones han perdut la vida aquest dissabte a la carretera en dos accidents. El primer s’ha produït a l’AP-7 a Subirats, on han xocat dos camions i ha mort un dels conductors. El segon, en el xoc frontal de dos vehicles a la C-31 a Ventalló.

El Servei Català del Trànsit ha informat que els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre de Subirats a dos quarts de tres de la tarda.

Per causes que s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió per encalç entre els dos camions i, com a conseqüència del xoc, ha mort el conductor d’un dels vehicles pesants. L’altre conductor ha resultat il·lès.

La incidència ha obligat a tallar l’autopista en sentit sud. Posteriorment, s’ha reobert un dels carrils.

L’avís del sinistre de Ventalló s’ha rebut poc abans de les 16 hores d’aquest dissabte al quilòmetre 369 de la C-31, entre Viladamat i Torroella de Fluvià.

Per causes que s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre dos turismes. A conseqüència del xoc, ha mort el conductor d’un dels vehicles, un home de 37 anys i veï de la Jonquera (Alt Empordà).

En el mateix vehicle, hi viatjava una menor que ha resultat ferida menys greu i que els efectius del SEM han traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

L’altre conductor ha resultat ferit greu i l’han traslladat amb helicòpter també al Trueta.

Arran de la incidència, que ha obligat a tallar la via en tots dos sentits, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat -que han fet tasques d’excarceració als dos vehicles implicats- i dues ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes ja són 26 les víctimes mortals en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia