Societat

Cinc candidatures es presenten a les eleccions de la junta del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Més de 24.000 persones poden votar el 3 de juny per escollir qui ocuparà els diferents càrrecs els pròxims quatre anys

Un total de cinc candidatures s’han presentat a les eleccions de la junta del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB).

Més de 24.000 persones col·legiades podran votar el 3 de juny per escollir qui ocuparà els diferents càrrecs durant els pròxims quatre anys.

Entre les diferents llistes hi ha la de l’actual degana, Maria Eugènia Gay, que es presenta a la reelecció. Li disputa el lloc la candidatura liderada per Gonçal Oliveros i Anna Boza amb reconeguts advocats sobiranistes. Es torna a presentar la llista encapçalada per Vanessa González i les altres dues –la de Josep Maria Paños i David Neila– ho fan individualment optant a algun dels càrrecs electes.

És la segona vegada en la història de la corporació que es renova la totalitat de la Junta de Govern, formada pels càrrecs de degà/na, vicedegà/na, secretari/a i tretze diputats/des. Durant el 3 de juny, les persones electores podran emetre el seu vot de forma presencial a la seu de l’ICAB entre les 9 h i les 21 h.

També es podrà votar a la Ciutat de la Justícia i a la seu de qualsevol de les deu delegacions de l’ICAB entre les 9 h i les 14 h. En el cas de Berga es votarà el dimarts 1 de juny, de 9 a 14 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia