Societat

Un conductor begut té un accident a Caldes de Malavella, deixa el fill menor sol i fuig a peu

Els Mossos d’Esquadra el detenen per dos delictes contra la seguretat viària

Els Mossos d’Esquadra de Trànsit han detingut un conductor que va tenir un accident a Caldes de Malavella (Selva), va deixar el fill menor d’edat a una rotonda i va fugir a peu. Cap a les set de la tarda d’aquest diumenge, els Mossos van rebre l’avís de l’accident a la carretera A-2. Quan els agents estaven molt a prop del lloc dels fets, van veure un home caminant pel voral en direcció a Caldes. En va veure la patrulla, l’home va fer mitja volta i en cap moment va demanar ajuda. Pocs metres més enllà, els agents van veure un cotxe accidentat, concretament a la carretera GI-555 al punt quilomètric 0, a escassos 300 metres del lloc de l’avís.

Un ciutadà va informar als agents que a la rodona de la A-2, justament al punt 698, hi havia una parella amb un menor d’edat. L’havien trobat plorant i demanant ajuda amb una ferida en un dit de la mà.

El menor va informar als agents que tornaven d’un dinar amb el seu pare des del Masnou, que el pare havia begut alcohol i conduïa fent esses per la carretera a molta velocitat. Quan van patir l’accident, el menor va baixar del vehicle mentre el pare va marxat del lloc deixant-lo a la rotonda.

Davant les evidències, els Mossos van decidir fer recerca de l’home que caminava pel voral. Al cap de pocs minuts el van localitzar amb clars símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol. Li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu d’0,35 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

Els agents van detenir el conductor per conduir sota la influència de begudes alcohòliques amb resultat d’accident de trànsit i per conduir de forma temerària. El detingut té 51 anys, és de nacionalitat espanyola i veí de Badalona.

El menor va quedar a càrrec d’un familiar i el vehicle va ser retirat de la via per una grua, ja que pels danys que presentava era inviable la seva conducció.

El detingut va passar el dia 19 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners i va sortir en llibertat provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES