Societat

Un regidor de Caldes d'Estrac agredit per un extreballador de l'Ajuntament

Marcos Blázquez rep múltiples cops i ha de ser atès a l'hospital

L'Ajuntament convoca un ple extraordinari i una concentració ciutadana com a protesta

El regidor de Serveis Públics, Via Pública i Medi Ambient de Caldes d'Estrac, Marcos Blázquez, ha estat agredit aquest diumenge per part de tres membres d'una família del municipi que feia dos anys que amenaçava diferents membres de l'Ajuntament.

L'incident es va produir al matí, quan Blázquez es dirigia a comprar el diari al centre d'aquesta localitat, com fa habitualment cada diumenge. Mentre caminava, el regidor va ser abordat per un home que va propinar-li un primer cop al cap i el va continuar agredint, sense que ell es pogués defensar. Seguidament, van aparèixer la dona i el fill de l'agressor, que també el van insultar i colpejar. Els tres atacants van marxar quan diversos testimonis presencials van intervenir per aturar la pallissa.

Marcos Blázquez, que ha interposat denúncia davant els Mossos d'Esquadra, va haver de ser atès a l'hospital de Mataró de les múltiples contusions que li han provocat al cap, a la cara, a l'estómac, a l'esquena i als genolls.

Segons el comunicat de l'Ajuntament de Caldes, el principal agressor és un antic treballador del consistori a qui no se li va renovar el contracte fa dos anys i que, des d'aleshores, ha amenaçat en reiterades ocasions al regidor.

Els presumptes agressors haurien rebut divendres passat una notificació del jutjat en la qual es desestimava un recurs contenciós administratiu presentat contra l'Ajuntament i podrien haver reaccionat de forma violenta després de conèixer la resolució, segons informen fonts municipals.

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha convocat un ple extraordinari aquesta tarda per condemnar l'agressió i mitja hora abans també s'ha convocat una concentració ciutadana a la plaça de la Vila en protesta per aquests fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES