Societat

Élite Taxi votarà en una assemblea dilluns que ve si manté les mobilitzacions per al 2 de desembre

Els taxistes reclamen continuar utilitzant els carril bus

Aquest dijous s’han reunit amb l’Ajuntament

Élite Taxi decidirà en una assemblea dilluns que ve a la tarda si manté les mobilitzacions anunciades per al dia 2 de desembre per reclamar poder continuar circulant pels carrils bus.

Així ho ha anunciat el portaveu del sindicat, Tito Álvarez, després de reunir-se aquest dijous amb la regidora de Mobilitat per intentar acostar posicions. En la trobada, els representants municipals han traslladat el compromís de revisar els trams de carril bus, segons Élite Taxi.

L’associació denuncia que l’Ajuntament de Barcelona vol prohibir als taxistes utilitzar els circuits dissenyats per a la mobilitat eficient de la ciutat i per això ha convocat una protesta contra l’eliminació de carrils a Glòries o la carretera de Collblanc, així com contra els carrils segregats d’Aribau, Muntaner, Balmes o Avinguda Roma.

Els taxistes ha convocat una marxa lenta des de les Torres Venecianes fins a Via Laietana passant per Gran Via, Balmes i Pelai, i posteriorment fins a davant de l’Ajuntament de Barcelona, a la Plaça Sant Jaume.

Segons Álvarez, els representants dels taxistes han rebut diverses propostes, com per exemple la instal·lació de quatre parades de taxi en els quatre carrers més propers a la Plaça de les Glòries quan acabin definitivament les obres. El nou espai només permetrà l’entrada de busos al centre de la plaça, on hi haurà una zona verda i un intercanviador amb el tramvia, segons ha explicat Álvarez.L’epidemiòloga Alba Vilajeliu situa l’inici de la baixada de l’onada en la setmana vinent

BARCELONA

Quinze cavalls morts per l’atac de gossos salvatges al Pallars Sobirà

eSCÒS

La primera nit sense toc de queda, amb poques incidències

barcelona

Més del 74% de la població de l’Alt Pirineu i Aran veu interessant fer uns JJOO d’Hivern

BARCELONA

Mans i mànigues amb les baixes

Barcelona

Un 62% dels barcelonins estan a favor del turisme

BARCELONA

Impulsen la renovació de l’enllumenat públic a Figueres

FIGUERES

Contenidors de rebuig buits i voreres i carrers nets a Salt

Salt

L’Ajuntament es replanteja l’Ateneu Bar de Banyoles

BANYOLES