Societat

Camp de tarragona

Després del temporal pugen les temperatures

Les pluges de dijous van afectar especialment el litoral del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Els registres van superar els 80 litres per metre quadrat en poblacions com ara Creixell, Amposta i Deltebre, i a més es van recollir dades similars, com ara els 76 litres per metre quadrat de Torredembarra, els 69,5 de l'illa de Buda i els 60 del Vendrell. Les conseqüències del temporal van ser les “habituals quan plou d'aquesta manera”, segons van explicar diversos ajuntaments.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) preveia ahir que la normalitat tornés a les platges afectades per les tempestes aquest cap de setmana. En concret, l'ACA feia referència a la qualitat microbiològica de l'aigua, que ha quedat alterada per les riuades dels últims dies.

Pel que fa a les temperatures, el Servei Meteorològic de Catalunya preveu que siguin altes durant tot el cap de setmana. El temporal de dimecres i dijous va ser el precedent d'una onada de calor que farà que s'arribi als 35 graus a l'interior del país avui i, sobretot, demà. Tot i això, entre dilluns i dimarts les pluges tornaran a fer acte de presència, segons el Servei Meteorològic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.