Societat

Es busquen pisos per a dones maltractades

La Fundació Ser.Gi ofereix garanties als propietaris que els posin a lloguer

Aconseguir com a mínim dos habitatges a la zona de Figueres per a dones víctimes de la violència masclista és l’objectiu d’una campanya que ha començat la Fundació Ser.Gi amb el lema Tens un pis buit? Obre la porta al lloguer social .

En les últimes setmanes, Ser.Gi ha acompanyat nou supervivents de la violència masclista, a les quals, després del seu pas pels dispositius d’acollida i suport, el fet de disposar d’un habitatge i d’un acompanyament els està permetent refer la seva vida amb la mainada. Els pisos que s’estan fent servir estan situats a Girona (5), Salt (2) i Figueres (2).

A través de la campanya es fa una crida als propietaris particulars que disposin d’algun pis buit a Figueres, o en poblacions properes, a posar-lo a lloguer social de manera temporal a través de la Fundació Ser.Gi. El preu del lloguer serà acordat segons les possibilitats de les usuàries i, a canvi, el propietari obtindrà certs avantatges i descomptes i contribuirà a fer que dones que han estat víctimes de violència masclista puguin refer les seves vides, expliquen a l’entitat solidària. La cessió és per un període de cinc anys, com a mínim. La fundació garanteix als propietaris el cobrament del lloguer mensual; el retorn de l’habitatge en el mateix estat de conservació; una assegurança gratuïta durant tota la vigència del contracte; la gestió administrativa gratuïta; els tràmits per sol·licitar el certificat d’eficiència energètica o cèdula habitabilitat; la bonificació del 95% d’IBI i el seguiment periòdic al domicili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona
Societat

Mor el periodista José Antonio Sorolla

Renovaran sis depuradores i col·lectors a tres urbanitzacions

TERRASSA
MEDI AMBIENT

Comencen les actuacions prèvies per a la restauració ambiental del meandre de Flix

FLIX
trànsit

L’enxampen a 195 km/h en una carretera limitada a 90

Ciutadilla