Societat

Dissabte negre a les carreteres amb 3 morts en 3 accidents de trànsit

En els mateixos sinistres han resultat ferides quatre persones

Aquest any ja han perdut la vida 19 persones a les carreteres catalanes

Catalunya ha viscut un dissabte negre a la seva xarxa viària, amb tres morts en tres accidents de trànsit, dos dels quals eren persones joves.

El primer sinistre ha passat cap a la una de la matinada en Vidreres (Selva), al quilòmetre 7,9 de la C-63, quan un turisme, conduït per un conductor que anava drogat, ha perdut el control i ha sortit de la carretera, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

Com a conseqüència de l’impacte, la passatgera davantera, de 22 anys i veïna de Girona, ha sortit projectada del cotxe i ha mort quan la traslladaven a l’hospital de Blanes (Selva), segons han informat els Mossos.

El conductor, de 31 anys, ha resultat ferit lleu i, després de ser atès, ha donat positiu en la detecció de drogues. És per això que ha estat detingut com a presumpte autor d’un homicidi imprudent i un altre delicte contra la seguretat vial, per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents.

La policia ha escorcollat el detingut i se li ha decomissat una peça d’haixix de 96 grams i 975 euros en moneda fraccionada, per la qual cosa també se li ha imputat un delicte contra la salut pública.

Poc abans de tres quarts de vuit del matí un turisme amb quatre ocupants ha sortit de la via i ha topat contra un arbre al punt quilomètric 3 de la BV-5159, al terme de Vilanova del Vallès (Vallès Oriental).

Com a conseqüència del xoc, el conductor, un jove de 21 anys i veí de les Franqueses del Vallès, ha resultat ferit crític i ha estat evacuat a l’hospital de Sant Pau, on ha mort poc després.

Els altres tres ocupants del cotxe han resultat ferits de diversa consideració. Un d’ells, en estat crític, ha estat traslladat a l’hospital Vall d’Hebron; un ferit greu ha ingressat al Parc Taulí de Sabadell i una ferida menys greu a l’Hospital de Granollers.

Arran de la incidència, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat –que han realitzat tasques d’excarceració dels afectats- i cinc ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Hores més tard, cap a la una del migdia, un home ha mort atropellat en circumstàncies que ara s’investiguen a la carretera N-II al seu pas pel municipi de Santa Susanna (Maresme). Per causes que s’investiguen, un cotxe ha envestit la víctima, d’uns 70 anys, al punt quilomètric 672 de la carretera, a l’entrada sud de la població i al límit amb Pineda de Mar. Malgrat els seus esforços, els efectius del SEM no han pogut reanimar l’home, que ha mort al lloc dels fets. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, una patrulla de Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM s’han mobilitzat per aquest sinistre. 

Amb les víctimes d’aquest dissabte ja són 19 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona