Societat

estats units

Detenen el pres que havia fugit amb la seva carcellera als EUA

Ell ha estat capturat després de patir un accident amb el vehicle amb el qual fugien i ella s’ha suïcidat

La fugida d’un home pres a Alabama (els EUA) amb el suport d’una carcellera amb la qual suposadament tenia una relació amorosa ha acabat onze dies després amb el suïcidi d’ella i la captura d’ell en l’estat d’Indiana, segons han informat aquest dimarts mitjans locals.

L’antiga funcionària penitenciària, Vicky White, de 56 anys, es va suïcidar d’un tret quan ella i Casey White, de 38, considerat un pres perillós, eren perseguits per la policia a Evansville, una localitat d’Indiana situada a uns 325 quilòmetres de la presó del comtat de Lauderdale, a Alabama, des d’on havien fugit el 29 passat d’abril.

Tots dos que, tot i tenir el mateix cognom no eren familiars, tenien una relació “especial”, segons van dir fonts de la presó quan es va conèixer que Vicky White havia ajudat a Casey a escapar i li havia acompanyat en la seva fugida.

Segons destaquen aquest dimarts els mitjans d’Alabama, Vicky White es va emportar a la tomba els motius pels quals es va embarcar en aquesta aventura delictiva que, segons ha transcendit, va preparar amb antelació i cura.

Casey White estava a la presó a l’espera de judici per un cas d’assassinat, encara que ja complia sentència per un altre cas.

L’agent penitenciària el va treure de presó dient que havia de portar-ho als tribunals per a una avaluació de salut mental.

El cas va cobrar gran interès pel fet que ella era una funcionària de presons amb una carrera modèlica i a punt de jubilar-se. Els seus companys no podien creure al principi que estigués involucrada en la fugida i pensaven que havia estat presa com a ostatge o amenaçada.

No obstant això, l’agutzil del comtat de Lauderdale, Rick Singleton, els va treure de dubtes. “Sabem que va participar. Aquesta no és la Vicky White que coneixem”, va dir en donar a conèixer els fets.

Aquesta setmana el grup especial per a fugides carceràries del cos dels US Marshalls, que seguia el rastre de la parella, va rebre una pista que estaven en un hotel d’Evansville i els va posar sota vigilància.

El dilluns tots dos van sortir de l’hotel, van pujar a un Cadillac adquirit a Tennessee i van emprendre la marxa amb Vicky White al volant i seguits pels agents policials.

En un moment de la persecució es va produir un xoc, després del qual Casey va sortir del vehicle dient que Vicky s’havia disparat a si mateixa i que ell es lliurava.

L’agent carcerària, que no tenia fills, estava divorciada i vivia amb els seus pares, va vendre abans de la fugida la seva casa i unes terres per a comptar amb efectiu i va comprar un vell automòbil de 2007 que va deixar estacionat la nit abans en un centre comercial de Florence (Alabama), segons va informar la premsa. Allí la policia va trobar el vehicle en el qual van fugir del comtat de Lauderdale.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona
CELRÀ

Canvien de lloc els concerts de nit de la festa major

celrà

Mig milió d’euros per netejar de pintades les persianes dels comerços

Barcelona

Èxit del simulacre d’avís per risc químic a Tarragona i les Terres de l’Ebre

Tortosa
Regne Unit

La desbandada de cinc cavalls de l’exercit provoca el caos a Londres

Barcelona