Societat

The Funk Boss Brothers passa a ser ara Florida

La banda gironina de ‘funk’ i ‘soul’ inicia demà una nova etapa, amb canvi de nom, repertori i imatge, a La Mirona

Al llarg de tota una dècada, des del 2012, han facturat les millors versions de grans clàssics i èxits del soul, el funk i la disco music, i volen continuar fent-ho a partir d’ara, però amb un canvi de nom, de repertori i de concepte escènic. El grup abans conegut com The Funk Boss Brothers debutarà demà, divendres, a La Mirona de Salt amb la seva nova identitat: Florida (22.30 h, 6 i 8 euros). “Necessitàvem canviar de nom, perquè TFBB és massa llarg i difícil de pronunciar. En canvi, Florida és un nom curt que pot entendre gent amb diferents idiomes i que, a més, s’associa a un lloc càlid”, expliquen els components de la banda, actualment formada per Gaspar i Helena Masó (veus i sintetitzadors), Oriol Pujolràs (bateria), Arnau Folch (baix, també amb Suu), Ferran Borrell (guitarra, també amb Tripulant) i Albert Casellas (teclats).

Que fos un nom sense barreres lingüístiques era important per a un grup que, per exemple, va estar tocant durant dos mesos com a banda resident d’un hotel de luxe a Abu Dabi i que també ho ha fet en iots de luxe, casaments i festes privades, inclosa una organitzada per Samsung en el Mobile World Congress de Barcelona. Ara, però, Florida vol potenciar la seva presència en el circuit de festes majors, oferint una proposta diferent a l’habitual, però tremendament ballable. A més, si fins ara el seu repertori estava basat sobretot en clàssics com ara James Brown, Aretha Franklin, Earth, Wind & Fire o Chic, ara han “estirat la línia cronològica” per entrar de ple en el segle XXI, a través de Dua Lipa, Rihanna, Black Eyed Pies, The Weeknd, Daft Punk, Rauw Alejandro, etc., amb versions que sovint presenten en forma de medleys. Florida , que ha rebut el suport de La Marfà, La Mirona i la Casa de la Música del Gironès, ha pogut treballar el seu directe amb el director escènic Abel Coll i ha incorporat a l’espectacle un muntatge propi de llums led .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona
societat

Els veïns d’Alpens voten en consulta popular si el consistori ha de fer una piscina

ALPENS

L'equip de govern reitera el suport a la professora vexada per parlar en català

TERRASSA
economia

Chery i Ebro produiran 150.000 vehicles a l’antiga Nissan

barcelona
medi ambient

El Pirineu occidental, protegit per la bona qualitat de cel nocturn

SORT

Crearan vint places regulades per aparcar autocaravanes pagant 5 euros

TERRASSA
moda

Giambattista Valli il·lumina Barcelona en la Bridal Night

Barcelona
política

Agents de la Guàrdia Urbana irrompen al ple per reclamar millores salarials

TARRAGONA