Societat

Neix “Llagostera Activa” la nova àrea de promoció econòmica de la vila

Té l’objectiu d’apropar-se més als ciutadans i a les empreses del municipi i adaptar-se a l’entorn i a les necessitats actuals, tant de les empreses com dels empresaris

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llagostera es reinventa amb el projecte “Llagostera Activa” amb l’objectiu d’apropar-se més als ciutadans i a les empreses del municipi i adaptar-se a l’entorn i a les necessitats actuals, tant de les empreses com dels empresaris.

Durant la presentació, el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz, ha explicat que “Llagostera Activa és la culminació d’una metamorfosi de l’Àrea de Promoció Econòmica que es va veure accentuada amb la COVID-19 però que ja es va iniciar a començament d’aquesta legislatura. Aquesta situació ha estat vista com una oportunitat i que ens ha permès desenvolupar i potenciar al màxim la nostra flexibilitat, adaptabilitat i l’habilitat de dissenyar estratègicament els nostres objectius en un context empresarial i laboral altament volàtil”.

Al seu torn, el vicepresident 1r de la Diputació de Girona, Pau Presas, ha destacat que “el projecte Llagostera Activa és una iniciativa que permetrà respondre a les noves necessitats del teixit econòmic del municipi, de manera planificada i estratègica, conjuntament amb els diversos agents econòmics i socials”.

La presentació de Llagostera Activa coincideix també amb la posada en marxa del web https://activa.llagostera.cat/ i l’estrena d’una imatge de l’Àrea, que ha anat a càrrec de l’estudi Superlatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona