Societat

Campanya dedicada al peix blau a l’Escala

La campanya gastronòmica Viu en blau, dedicada al peix blau, es va presentar ahir sobre una teranyina, al port de l’Escala. Participen en la campanya fins a dotze restaurants locals, des del 27 de maig fins al 12 de juny.

L’objectiu és impulsar la cuina del peix blau de proximitat i promoure’n el consum habitual, i és també un element per crear sinergies entre pescadors, restauradors i peixateries. Per aconseguir aquest objectiu, els restauradors adherits a la campanya es comprometen a adquirir el peix directament a la llotja de l’Escala o a les peixateries del municipi que compren a la llotja.

El tret de sortida de la campanya serà una sardinada popular que es farà el dia 28 de maig, a les dotze del migdia, a la Riba, en què hi haurà una actuació del grup Les Anxovetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Neix al Zoo de Barcelona una cria d’orangutan

barcelona
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel poc ennuvolat i ruixats de tarda al terç oest

barcelona

Detingut el presumpte autor dels incendis d’Olivella i Sant Pere de Ribes

barcelona

Art efímer a La Corxera de Sant Feliu de Guíxols

sant feliu de guíxols

Els botiguers de Tossa fan una campanya per incentivar el comerç

tossa de mar

L’oci nocturn recupera el pols

Barcelona

Tapagots contra la submissió química

Barcelona

Ada Colau avisa: “Aquest ajuntament no s’intimida”

barcelona
ENRIC CANET
ESCOLAPI. PUBLICA ‘EL CEL TÉ PIGUES’ (POL·LEN EDICIONS)

“El Casal d’Infants del Raval neix el 1978, no el 1983”

Barcelona