Societat

Societat

Salt tanca la Setmana de la convivència amb un res de diverses confessions religioses

Durant tota la setmana s’han dut a terme activitats adreçades a promoure la cohesió social i per sensibilitzar sobre el respecte a la diversitat social i cultural.

La plaça de la Llibertat de Salt ha estat la seu aquest divendres 20 de maig de la darrera jornada de la Setmana de la Convivència en Pau que s’han celebrat a Salt. Concretament, s’ha celebrat un res que ha comptat amb la participació de les diferents confessions religioses del municipi.

La 1a tinenta d’alcaldia i regidora d’Acció Social, Ciutadania i Comunitats, Margarita de Arquer, ha explicat que “Salt, amb la participació de les diverses confessions religioses, ha mostrat de forma unànime promoure la tolerància, la solidaritat, el respecte i la pau”. De Arquer ha afegit que “apostem per un procés positiu, dinàmic i participatiu, per promoure el diàleg, solucionar els conflictes, en un esperit d’enteniment i cooperació mútua”.

Durant aquesta darrera jornada també s’ha dut a terme l’activitat “Creem punts de llum” que ha anat a càrrec del programa Juguem de l’Ajuntament de Salt. Tota la programació s’ha impulsat a partir de la commemoració el 16 de maig del Dia Internacional de la Convivència en Pau impulsat per la UNESCO i durant tota la setmana s’han dut a terme un conjunt d’activitats adreçades a promoure la cohesió social i la convivència, i per sensibilitzar sobre el respecte a la diversitat social i cultural.

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’Àrea d’Integració i Convivència de l’Ajuntament de Salt, el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, AISA ONG Internacional, la Fàbrica Jove, l’Ass. UNESCO per al diàleg interreligiós i les entitats del tercer sector NouSol, Casal dels Infants i Càritas Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Consol Aroca
Secretària de Dones pel Futur

“Teníem clar que aquelles torres s’havien de salvar”

SANT ADRIÀ DE BESÒS
Pepi Astor
Va treballar a les Tres Xemeneies

“Miro el petjapapers i em venen tots els records”

BARCELONA

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona