Societat

Artistes empordanesos cedeixen obres per recaptar fons contra els parcs eòlics marins

Les peces s’exposaran a la Ciutadella de Roses i es vendran a preus “populars”

Un total de 27 artistes empordanesos han cedit obres per vendre-les i recaptar fons contra els parcs eòlics projectats al golf de Roses. Les peces s’exposaran a partir d’aquest divendres a la Ciutadella de Roses i l’objectiu és aconseguir finançament per fer accions en contra dels projectes. Les obres es vendran a preus “populars” i per sota del valor real. La iniciativa, organitzada per la IAEDEN-Salvem l’Empordà, el Fòrum l’Escala-Empúries i l’Associació Stop Macro parc eòlic marí, s’emmarca en la campanya d’accions iniciada fa dues setmanes amb el concert “La Mar és Vida”, que va aplegar unes 500 persones a l’Escala.

L’objectiu de les accions és “fer visible l’oposició del territori” contra els macro parcs eòlics marins que es plantegen a la zona del Golf de Roses, aturar els projectes i promoure una reflexió crítica al voltant de la transició energètica a Catalunya. L’exposició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses, està coordinada per la pintora Anna Maria Constanseu.

A la mostra hi haurà obres de Plaja, Esther Martínez, Mònica Pampin, Leinad, Carles Bros, Pujolràs, Ricard Ansón, Imma de Batlle, Xavier Mallol, Assumpta Planas, Carme Porqueras, Yvonne Leon, Esther Tenedor, Ametlla, Manel Menendez, Toni Becerra, Constanseu, Cruañas, Gall, M. José Alba, Miquel Prat, Belbt, Dolors García, Paki Goikoetxea, Anna García, Neleke i Margarida Gerones.

L’exposició es podrà visitar els dies 27, 28 i 29 de maig i 3,4, 5 i 6 de juny de les 10h a les 14h i de les 16h a les 20h, excepte els divendres en que l’horari serà de tarda.

Les obres d’art es vendran a preus són populars que han estat fixats pels propis artistes i que estan per sota del seu valor real.

A més, s’ha elaborat un catàleg digital amb les imatges de totes les obres, les seves característiques i el preu de venda. Aquest catàleg es podrà consultar a través del web de la IAEDEN.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós