PER NO PERDRE-S'HO. SANT ANDREU DE LLAVANERES (Maresme)

Deu anys pensant en verd

La Festa del Pèsol arriba amb novetats. La primera és que estrena emplaçament. El parc de Ca l'Alfaro acollirà totes les propostes d'un certamen que enguany fa una dècada. Per celebrar-ho incorpora noves propostes, com ara un taller per cuinar pèsols, un concurs de cuina i un sopar popular. No hi faltarà la fira –amb 19 expositors, nous estands i més hores d'obertura al públic– i la degustació de pèsol garrofal. Aquest any com a convidat hi haurà el pèsol de llàgrima de Tudela (Navarra). Es repetirà l'experiència del sopar de gala i del Musicart, la trobada de música i art al carrer, la qual es reconverteix d'aparador artístic en concurs.

El programa inclou propostes per a tots els públics. És el cas del sopar popular, la nit del dissabte 18 d'abril. La idea és fer un àpat amb pèsol garrofal, postres i begudes a un preu que sigui econòmic. Tant aquest sopar com la fira i el taller de cuina, es faran a l'interior del parc de Ca l'Alfaro. Les dues úniques activitats del programa que no s'incorporen en aquest emplaçament són el sopar de gala, al restaurant Vil·la Minerva, i el concurs de cuina, que s'ubicarà al carrer de Munt.

M. JOSÉ RODRÍGUEZ

Sopar de gala
La nit del 16. Se servirà pèsol garrofal cuinat de maneres imaginables. Presidit per Jordi Pujol.
Taller de cuina
El dia 17 al matí, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, a càrrec de la cuinera mataronina Remei Ribas, l'àvia Remei.
Degustació de pèsols
Diumenge 19, a les 12 hores. Hi participaran 20 restaurants.
Del 16 al 19 d'abril. Al parc de Ca l'Alfaro. La fira i degustació restarà oberta el dissabte 18 (de 10 a 14 h i de 17 a 19.30 hores), i el diumenge 19 (de 10 a 15 hores). Fins al 3 de maig, setze restaurants serviran menús especials amb el pèsol de Llavaneres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.