Societat

Oberta la convocatòria de les Beques Ciutat d’Olot 2022

Una de les novetats d’aquesta edició és que s’ha incorporat el concepte d’ecologia en la Beca de Ciències Naturals.

En la compareixença d’aquest matí a l’Ajuntament d’Olot s’ha informat de l’obertura del el període de presentació de projectes a les Beques Ciutat d’Olot 2022, que tenen per objectiu fomentar la recerca en l’àmbit de la Garrotxa en els camps de la història, la geografia, la literatura, el dret, la filologia, l’art, l’economia o les ciències socials, en el cas de la Beca Ernest Lluch, i en els camps de la geologia, l’ecologia, la zoologia, la botànica o el medi ambient, en el cas de la Beca Oriol de Bolòs. Una de les novetats d’aquesta edició és que s’ha incorporat el concepte d’ecologia en la Beca de Ciències Naturals. Cadascuna de les Beques estan dotades amb 4.500 euros i hi poden optar tant persones individuals com col·lectius. Per primera vegada, la documentació també es podrà presentar de forma telemàtica

Aquest matí també s’ha presentat el Catàleg de Biodiversitat dels paratges de la Moixina i del Parc Nou, un projecte promogut pel Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA), l’Ajuntament d’Olot i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La presentació ha anat a càrrec del regidor de Medi Ambient, Aniol Sellabona, el director del Parc Natural de la Zona Volcànica, Xavier Puig, l’autor d’un dels estudis, Andreu Salvat; Elena Sala, professora de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Rocio Bueno, alumna de segon del grau de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art (ESDAP).

I finalment, en la compareixença també s’ha informat que torna el Som Valors, el torneig de futbol amb una normativa que pretén treballar la inclusió. Somara ssociació organitza aquesta activitat que té com a objectiu fomentar i consolidar un sistema de valors a través de l’esport com a eina socioeducativa. Ho ha explicat Tània Ribas de Som Valors i Aniol Sellabona, regidor d’Esports d’Olot. Trobareu nota i foto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona