Societat

El Tramunfest torna amb dos dies d’electrònica a Sant Jordi Desvalls

El festival tindrà lloc divendres i dissabte d’aquesta setmana amb unes 70 actuacions en quatre escenaris i preveu reunir uns 6.000 espectadors cada dia

Després de dues edicions anunciades però frustrades per la pandèmia, els anys 2020 i 2021, aquest cap de setmana torna el Tramunfest , el festival de música electrònica que té lloc des del 2015 a Sant Jordi Desvalls. A més, el festival organitzat per Midnight Group passa d’un a dos dies i, amb una programació que inclou unes setanta actuacions entre lives i discjòqueis, espera atreure unes 6.000 persones cada nit, el divendres 1 i el dissabte 2 de juliol, moltes de les quals hi aniran els dos dies i utilitzaran la zona d’acampada que aquest any estrena el festival, ja sense places disponibles a hores d’ara. Una part important dels assistents hi assistiran amb les entrades o els abonaments adquirits per a les edicions cancel·lades, que no van retornar.

El Tramunfest té quatre escenaris que funcionaran simultàniament, el divendres de les 22 h a les 8 del matí, i el dissabte de les 18 h a les 10 del matí de diumenge. Els escenaris o stages són el Reaktor, el Crudo, el Toxik Parties i el No Es Ruido, que pren el nom del segell discogràfic de Midnight. En general, el Tramunfest aposta per estils no comercials o underground com ara el techno, el hard techno i l’acid tekno, representats per noms com ara Dr. Peacock, Fatima Hajji, Ling Ling, The Whistlers, Mandragora, Deadly Guns i Pet Duo, per citar només alguns noms d’una llista interminable. A més, dissabte també tindrà lloc una trobada de sound systems que envoltaran el públic, amb actuacions en directe com ara la de Senyor Oca.

El Mediterránea, a Roses a l’agost

Midnight Group també organitza el festival Mediterránea , que va néixer el 2015 a la Ciutadella de Roses i també, després de dues edicions inhabilitades pel virus, tornarà a celebrar-se a la localitat alt-empordanesa el dissabte 20 d’agost. Però, a més a més, aquest any el Mediterránea tindrà dues seus més: Lleida, el dia 10 de setembre, i una localitat encara no concretada de les comarques tarragonines. A Roses, el festival hi tindrà també quatre escenaris: el Crudo, el No Es Ruido, el Makina Legends i el Vibra Stage, on actuaran per exemple Morad i RVFV. Hi repetiran alguns noms del Tramunfest, com ara Fatima Hajji i The Whistlers, i entre les llegendes de la màkina hi haurà Marian Dacal, Pastis, Buenri i Xavi Metralla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Consol Aroca
Secretària de Dones pel Futur

“Teníem clar que aquelles torres s’havien de salvar”

SANT ADRIÀ DE BESÒS
Pepi Astor
Va treballar a les Tres Xemeneies

“Miro el petjapapers i em venen tots els records”

BARCELONA

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona