Societat

Ingressen a presó els detinguts a Puigverd que es van enfrontar als mossos en ser enxampats

A la banda se'ls imputa un total de 19 robatoris amb força en bars de diferents localitats de Ponent

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que els quatre detinguts per robar en 19 casos a bars de la comarca del Segrià han ingressat a presó preventiva a l'espera que se celebri el judici.

Els quatre homes, d'entre 20 i 30 anys i de nacionalitat romanesa, han passat aquest dissabte a disposició judicial després que dijous fossin sorpresos pels Mossos d'Esquadra mentre intentaven robar al bar del Casal de Puigverd de Lleida (Segrià) i que per evitar ser arrestats van ferir lleument quatre agents del cos, llençant-los objectes com ara cadires i taules.

Comptant el robatori a Puigverd, la policia imputa als quatre detinguts un total de dinou robatoris amb força en bars de diferents localitats de Ponent, entre les quals Seròs, Alcarràs, Torrefarrera, Artesa de Lleida i Puigverd, un altre robatori en un estanc de Lleida, a més de dos furts de vehicles. A més, se'ls acusa d'atemptar contra l'autoritat, en defensar-se dels mossos que els volien detenir.

Segons els mossos, els quatre detinguts sempre actuaven de la mateixa manera, entrant per la força als establiments i rebentant les màquines escurabutxaques per robar-ne els diners. Així, després d'una investigació oberta, la policia va poder detenir aquest dijous al casal de Puigverd de Lleida, els quatre integrants de la banda, quan encara eren dins de l'establiment.

Els agents van detenir un dels membres de la banda que vigilava fora del bar i quan van entrar a detenir als altres tres membres de la banda, que estaven dins del bar, aquests es van defensar tirant tot el que van trobar als agents, segons fonts policials i segons van relatar veïns de la zona.

Els tres homes van ser detinguts mentre quatre agents del cos policial van resultar ferits lleus, sense que cap hagués d'acudir a un centre mèdic. Segons l'advocat d'un els detinguts, cap dels quatre homes duien cap arma durant l'assalt a Puigverd.

La detenció va ser el resultat d'una investigació policial iniciada fa setmanes arran dels robatoris amb força a diferents poblacions de Lleida, que van començar el passat 22 de juny. Segons la policia, ja se sospitava que es tractava d'una banda que operava des de Lleida. Els tres detinguts són Daniel D., de 27 anys; Ionel Georgel G, de 30; Ovidiu Stefan S., de 21, i Sorin G., de 20. Tots ells són veïns de Lleida de nacionalitat romanesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona