Societat

Teatre, música i familiars, trumfos del Teatre de Bescanó

Avui comença una nova temporada, amb plats forts com ara Manu Guix, Peyu, ‘Guillermotta’, ‘Tocar mare’ i ‘La trena’

El Teatre de Bescanó ha posat l’accent en el teatre, la música i els espectacles familiars en la programació del primer semestre d’aquest any 2023, que conté fins a 13 espectacles. Dels espectacles teatrals programats, el teatre bescanoní ja havia avançat La trena, sens dubte un dels plats forts, i del qual ofereix dues funcions, el dia 29 d’abril, que ja tenen una gran part de l’aforament complet.

Un altre espectacle que es preveu que tindrà èxit és la nova proposta de l’humorista Peyu, que portarà a Bescanó l’espectacle L’il·lusionista (11 de febrer). Peyu és un dels habituals del teatre bescanoní, sempre hi ha estat molt ben acollit, i ha omplert l’equipament de gom a gom. En aquesta ocasió posa el focus en l’il·lusionisme, el món de la màgia, com a fil conductor d’un espectacle en què hi regna l’humor. Encara queden un parell d’espectacles teatrals en la programació d’aquells que tenen una gran acceptació del públic. Un és Guillermotta (1 d’abril), l’espectacle ideat per Jordi Prat i Coll a la direcció, Jordi Cornudella al piano i els arranjaments musicals i l’actuació d’un dels millors intèrprets del teatre musical a Catalunya i a l’Estat Espanyol, com és Jordi Vidal. L’altre espectacle amb requesta és Tocar mare (11 de març), una comèdia que s’acaba d’estrenar amb èxit a Temporada Alta, protagonitzada per Lluïsa Castell i Georgina Latre i escrita per Marta Barceló. El Teatre de Bescanó ha recuperat en aquesta programació la peça L’amic retrobat (13 de maig), un espectacle dirigit per Joan Arqué. Pel que fa la música, Neus Mar (22 de gener) i Manu Guix (29 de gener) són alguns dels puntals d’una temporada que arrenca avui amb un espectacle familiar, Cap a Mirmanda (o l’últim nas de l’any) (12 h), però que també en farà d’altres com el multipremiat La motxilla de l’Ada (5 de febrer) o la peça En Joan sense por i la casa encantada (5 de març).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Segueixen les retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp