Societat

Una app per al turisme esportiu de Banyoles

Conté recursos com ara itineraris, allotjaments i consells d’entrenament

L’Ajuntament de Banyoles ha posat en marxa una app, Sportway BNY, pensada per als cada cop més nombrosos esportistes professionals o aficionats que fan estades a la ciutat i alhora fomentar l’arribada d’aquest tipus de visitants. L’aplicació ofereix itineraris i rutes per Banyoles i rodalia per fer ciclisme (de carretera o BTT), running i senderisme; una proposta de planificació per entrenar la pujada a Rocacorba en bicicleta; un apartat perquè els usuaris es posin en contacte i puguin organitzar sortides conjuntes, i uns vídeos d’entrenaments tècnics i d’experiències a càrrec d’esportistes locals, com ara el triatleta Marcel Zamora, l’entrenador de triatló Gabriel Campistol o el ciclista Josep Codinach.

Paral·lelament, Sportway BNY conté informació de caire extraesportiu, com ara l’agenda d’activitats que s’organitzen a la ciutat, els espais d’interès i els allotjaments turístics disponibles, segons va subratllar ahir la regidora de Promoció Econòmica, Anna Tarafa, en la presentació de l’aplicació.

Comunitat

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Jordi Congost, va qualificar Sportway BNY de “nova eina per a tots aquells amants de l’esport que visiten la ciutat ja sigui per fer-hi turisme o per entrenar-s’hi aprofitant l’entorn”, i va assenyalar també: “L’aplicació es dirigeix a dos tipus de públic: els amants de l’esport i els esportistes federats, i volem unir-los en un espai amb l’objectiu de crear una comunitat turisticoesportiva a la ciutat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia