Societat

El Bo.Tic de Corçà i el Castell Peralada aconsegueixen dos sols de la Guia Repsol

La cerimònia es va fer ahir a Alacant i també ha reconegut amb un sol a nou establiments catalans més

Dos coneguts restaurants de l’Empordà, el Bo.Tic de Corçà i el Castell Peralada han aconseguit aquest dilluns dos sols de la Guia Repsol 2023 en una cerimònia a Alacant, segons informa l’agència ACN. El xef Albert Sastregener i la metre i sommelier Cristina Torrent estan al capdavant del primer des del 2017, mentre que el cuiner Javier Martinez coordina la direcció del segon al costat del cap de sala i sommelier Toni Gerez. La Guia Repsol també ha reconegut amb un sol nou restaurants catalans, Aleia, Atempo, Come, Enigma (d’Albert Adrià), Granja Elena, Pur – Impur (de Nando Jubany) i Slow & Low, tots a Barcelona, a banda de Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (Priorat), i Er Estrangèr, a Betren (Vielha e Mijaran, Val d’Aran).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Demanen tancar les platges del Fòrum, a Sant Adrià del Besos i del Rec del Molí,a l’Escala

L’ ESCALA
societat

Inversió a Santa Coloma per canviar l’enllumenat

santa coloma de farners
Societat

Proven un producte en un camp de fesols de Santa Pau per evitar que els cabirols se’ls mengin

santa pau

Suspès de sou i feina el vigilant de seguretat del dia de l’accident a les mines de Súria

Súria

El Trueta busca joves de 12 a 17 anys per un assaig de la vacuna d’Hipra

girona

David Marca, un home de país

GIRONA
Patrimoni

La “campana del mal temps” avisa de nou

BANYOLES
Medi ambient

Les tèrboles aigües de l’Olla del Rei

Castelldefels
Gastronomia

‘Formatges’ vegans

barcelona