Societat

L’ExpoJove pretén arribar novament als 9.000 visitants

El saló, que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març al Palau de Fires de Girona, comptarà amb 88 expositors i organitzarà més d’un centenar de xerrades i tallers

La dissetena edició de L’ExpoJove, el saló de la formació i l’ocupació de les comarques gironines, tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març al Palau de Fires. Els organitzadors pretenen arribar a les xifres d’assistència de l’any passat, amb més de 9.000 persones. La majoria dels visitants seran estudiants procedents de 90 centres que rebran propostes d’estudis i formació per a l’etapa posterior a l’ensenyament obligatori. En total, l’esdeveniment comptarà amb 88 expositors, organitzarà més d’un centenar de xerrades i tallers i la seva entrada serà lliure. El principal públic són els estudiants, però també s’enfoca a famílies, professorat i tutors. “És un saló que pretén ajudar i orientar els estudiants a dissenyar la seva carrera professional, explicant tot el ventall de possibilitats que existeixen. Està enfocat sobretot als nois i noies que cursen quart d’ESO, a qui se’ls presenta la seva primera gran decisió perquè han de triar si més endavant cursaran Cicles Formatius o faran el Batxillerat. Se’ls parla dels possibles itineraris, de tota l’oferta formativa existent i es completa amb d’altres serveis com ara cursos d’idiomes, residències universitàries...”explica Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona.

Sota el lema ‘Dissenya el teu futur’, el saló oferirà als seus visitants les propostes d’estudis de batxillerat, cicles de formació professional, cicles d’arts plàstiques i disseny, ensenyaments esportius, programes de formació i inserció i formació de persones adultes amb la voluntat de confirmar-se com un punt de referència per a la formació que va més enllà dels 16 anys. A part dels estudis universitaris i de nivell superior, també posa al damunt de la taula cursos d’idiomes i assessorament per als joves, entre d’altres opcions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona