Societat

portugal

La policia de Portugal busca Madeleine McCann en un embassament prop d’on va desaparèixer

Hauria estat un lloc freqüentat pel principal sospitós del cas, l’alemany Christian Brueckner

La policia portuguesa iniciarà de nou aquesta setmana, a petició de les autoritats alemanyes, la cerca de Madeleine McCann en un embassament situat a cinquanta quilòmetres prop del complex turístic de l’Algarve, al sud de Portugal, on es trobava la britànica la nit de la seva desaparició, fa 16 anys.

Informa l’agència Efe que la cerca se centrarà en l’embasament d’Arade, a 50 quilòmetres de Praia da Luz, que hauria estat un lloc freqüentat pel principal sospitós l’alemany Christian Brueckner, un pedòfil condemnat que es troba a la presó a Alemanya per altres delictes i compta amb un ampli historial de crims per abusos sexuals i pederàstia, alguns d’ells comesos a Portugal.

La Policia portuguesa treballa aquest dilluns per delimitar la zona de cerca i s’espera que els escorcolls comencin demà, dimarts, amb la policia britànica també present.

Madeleine McCann tenia tres anys quan va desaparèixer de l’habitació on dormia amb els seus dos germans petits, en un complex turístic de Praia da Luz, a l’Algarve, la nit del 3 de maig del 2007, segons les investigacions.

Les sospites contra Brueckner van agafar força després de ser extradit des de Portugal a Alemanya el 2017 acusat d’un cas d’abús sexual a menors a Grècia, informa l’agència Efe.

La investigació dels seus moviments, explica l’agència, va demostrar, pel rastre del seu telèfon, que es trobava prop del complex de vacances on s’allotjaven els McCann la nit que Madeleine va desaparèixer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia