Societat

SOCIETAT

La fira Tocs de Vi de l’Empordà de Girona comptarà amb tretze cellers

L’edició d’aquest any es farà entre el 5 i el 10 de juny i l’acte central serà els dos últims dies a la Plaça de la Independència

S’oferiran tastets en espais singulars i també gastronomia amb productes de proximitat

La desena fira Tocs de Vi de l’Empordà comptarà aquest any amb tretze cellers que portaran els seus productes a Girona entre el 5 i el 10 de juny. L’acte central, com és habitual, serà els dies 9 i el 10 a la plaça Independència, on es podran gaudir de l’activitat entre les sis de la tarda i les onze de la nit. Es vendran packs a un preu de 15 euros que inclouen sis tiquets i la copa de vi.

Els tiquets es podran bescanviar tant per degustacions de vi com per tastets gastronòmics, amb productes de proximitat. A més, també hi haurà tastos de vins en espais singulars de la ciutat com la seu del Casino Gerundense, el Monestir de Sant Pere de Galligants o l’Hotel Ultònia.

L’organització destaca que la programació d’aquests tastos suposa, d’una banda estendre l’esdeveniment més enllà del seu nucli central, la plaça de la Independència, per “reforçar el coneixement dels valors monumentals de la ciutat” i generar activitat en els museus, i d’altra banda, es dona l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes, així com portar a terme una tasca prescriptora més profunda.

A més de la programació de tastos en espais singulars també es programen dues sessions de ’Els vins de la Girona desconeguda’. En concret, serán el dimecres 7 de juny i el divendres 9, amb un itinerari pel Barri Vell que permetrà redescobrir la Girona amagada a través de la DO Empordà i la Romina Ribera de Glops d’Història, una arqueòloga i sommelier amant de la història del vi. Aquestes sessions tenen un preu de 15 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona