Societat

gastronomia

El GastroEbre converteix Flix en la capital catalana del dolç

Centenars de persones van assistir fins aquest dimarts a la 6a edició de GastroEbre Flix, un certamen que es recordarà per haver reunit alguns dels millors professionals de l’alta gastronomia dolça del país. Durant tres jornades, grans mestres de la pastisseria, la rebosteria i la gelateria que han estat distingits amb premis nacionals i internacionals han compartit els seus secrets i també han ofert cuina en directe a l’escenari del mercat municipal de Flix (Ribera d’Ebre). Entre els mestres del dolç convidats hi havia Oriol Balaguer, Miguel Guarro, Ricard Martínez, Àlex Lera, Lluc Crusellas, Albert Roca i Eva Feliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

VERGES

Convoquen un concurs anual per escollir el cartell de la Processó i la Dansa de la Mort

VERGES
GASTRONOMIA

Adéu al pop de Can Vidal

GIRONA
trànsit

Junts demanarà la compareixença d’Elena pel “caos” a l’AP-7

barcelona
societat

Un doble acte marca l’inici del Mobile World Congrés

barcelona
Societat

Claude Montana, el dissenyador que va posar de moda les muscleres

URBANISME

Badalona comença les obres per ampliar el carrer Eduard Maristany al front marítim

BADALONA
societat

Unes 9.000 persones passaran per la fira ‘friki’ Starraco Unlimited

barcelona
medi ambient

Pla per adaptar les instal·lacions esportives de Barcelona a la sequera

barcelona
SOCIETAT

Nou forn crematori i ampliació de la sala de cerimònies pel tanatori de Tarragona

TARRAGONA