Societat

Un autocar de dues plantes s'incendia a Bàscara i fa tallar l'AP-7

Societat

Un autocar de dues plantes amb què viatjaven 70 turistes de nacionalitat alemanya s'ha incendiat aquesta dissabte al matí al quilòmetre 36,5 de l'AP-7, al seu pas per Bàscara, sense causar ferits. El foc ha cremat totalment el vehicle i ha obligat a tallar els carrils en sentit sud de l'AP-7 durant una mitja hora. Els Bombers han rebut l'avís quan passaven pocs minuts d'un quart d'una del migdia i han desplaçat al lloc dels fets set vehicles i dos helicòpters per tal que les flames no afectessin la vegetació del laterals de la carretera. Pels volts de dos quarts de dues s'ha pogut reobrir un carril en sentit sud.

Els turistes procedien de Hannover i es dirigien a Palafolls. Tots ells han sortit pel seu propi peu de l'autocar i els vehicles dels Bombers els han traslladat fins a l'àrea de servei Medes, propera al lloc de l'incendi. Els Mossos d'Esquadra s'han encarregat d'avisar l'empresa de l'autocar perquè enviï un altre vehicle que pugui recollir els viatgers. Els Bombers han apagat el foc però segueixen al lloc dels fets remullant la zona afectada.

Els carrils en sentit sud de l'autopista s'han tallat totalment durant una mitja hora des de poc abans de tres quarts d'una del migdia. Pels volts de dos quarts de dues s'ha reobert un carril però es segueixen registrant restriccions de 4 quilòmetres en direcció Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró