Societat

BANYOLES

L’APAPE continuarà gestionant el centre d’acollida d’animals a través d’un contracte

L’Associació de Protecció i defensa dels Animals de la comarca del Pla de l’Estany (APAPE) continuarà gestionant el Centre Comarcal d’Acollida d’Animals de Companyia, que fins ara estava delegat a través d’un conveni. El Consell Comarcal del Pla de l’Estanya ha tirat endavant el contracte amb l’APAPE per un valor de 27.145,06 euros. A canvi, l’entitat es farà càrrec de la gestió del centre, del servei d’atenció veterinària i del Nucli Zoològic.

El contracte s’adequa a la normativa vigent i permet posar fi a una situació anòmala, atès que el conveni amb l’APAPE ja havia vençut. En aquest sentit, e president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Francesc Castañer, ha agraït que l’associació hagi continuat prestant servei malgrat aquesta situació anòmala.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany és el titular del CAAC, atès que tots els ajuntaments de la comarca van delegar aquesta competència municipal a l’ens. El document estipula que la prestació del servei inclou les despeses generades en la gestió del Centre, com la contractació d’una persona cuidadora a amb un 83% jornada que també farà tasques administratives, la compra de la roba de treball adequada, les despeses vinculades al manteniment de les instal·lacions, corretges i collars i la manutenció dels animals del centre.

En paral·lel, el Consell Comarcal ha contractat una persona que té com a tasca principal la recollida de gossos perduts o abandonats a la comarca, de gats ferits o abandonats que no pertanyin a cap colònia i a controlar les colònies de gats. Els ciutadans de la comarca poden activar aquest servei a través de les policies locals, els Mossos d’Esquadra o els ajuntaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona