Societat

SOCIETAT

DomusVi obre una residència de gent gran amb 120 places a Girona

En total, generarà un total de 90 nous llocs de treball

La companyia DomusVi ha obert una nova residència de gent gran amb 120 places a Girona. El projecte, que s’emmarca en el pla de la companyia per créixer a Catalunya, generarà un total de 90 nous llocs de treball. Segons ha explicat Alberto Sarmini, director territorial a Catalunya de DomusVi, “les noves places d’aquesta residència contribuiran a donar resposta a la demanda creixent de cures residencials a Girona, que suma ja un índex d’envelliment del 123% segons dades de l’IDESCAT. Aquestes xifres són similars a les d’altres províncies catalanes, on continuarem invertint i obrint nous centres per a brindar les millors cures a les persones en entorns socialment actius”.

Situat al carrer Francesc Ferrer i Gironès, el complex compta amb 74 habitacions individuals i 23 dobles distribuïdes en tres plantes àmplies i lluminoses, on destaca pels seus espais exteriors, un ampli jardí central de més de 1.900 m² i unes terrasses de 560 m², part de les quals són cobertes. Les instal·lacions estan pensades per a assegurar el benestar i la qualitat de vida en un entorn actiu de les persones residents.

En aquest sentit, Adrián Pena, director de DomusVi Girona Ciutat, ha remarcat que “el centre està totalment equipat per a brindar la millor qualitat assistencial als usuaris, amb la intenció de convertir-se en un referent en teràpies no farmacològiques i innovadores. Posem a la disposició dels residents una àmplia diversitat de recursos que contribueixen al fet que els processos rehabilitadors siguin integrals. A aquests, cal sumar serveis com a gimnàs, infermeria, sala de teràpia, perruqueria, cafeteria o cuina pròpia que proporcionen el màxim confort als residents perquè se sentin com en la seva llar”.

A més, cadascuna de les seves tres plantes compta amb una zona comuna pròpia, menjador i sales d’estar per a garantir una atenció personalitzada i individualitzada segons les necessitats específiques de cada resident.

A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Girona, Lluc Salellas Vilar; la vicealcaldessa, Gemma Geis; el tinent d’alcalde i regidor de Talent, Innovació, Salut i Comunitat, Xavier Aldeguer; el segon tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Joaquim Ayats; i la regidora de Ciutat de Cuida, Gemma Martínez Villagrasa.

Aposta per Catalunya

Aquesta inauguració se suma a la recent obertura d’una nova residència que la companyia ha dut a terme a Lleida i s’emmarca en un ambiciós pla per continuar creixent a Catalunya que es concretarà, en els pròxims mesos, en dues obertures més al territori. Quan tots aquests centres estiguin operatius, totalitzaran prop de 500 places i més de 300 llocs de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona