Societat

successos

Detingut l’agressor de diverses baralles en bars de Sant Joan les Fonts i Olot

L'home va trencar el nas i la clavícula a una persona

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 24 anys per delictes de lesions i amenaces en diverses baralles en bars de Sant Joan les Fonts i Olot, segons informa l’ACN. L’home havia fracturat la clavícula i el nas a un veí del poble en una baralla que va començar en un bar i va acabar a l’exterior del local. També està detingut per amenaçar de mort una persona en una baralla als afores d’un altre bar del poble. Aquestes amenaces les va fer amb un matxet de 60 cm. Per últim, l’agressor va quedar citat per un judici immediat per delictes de danys a un vidre i lesions lleus al propietari del bar després de disparar-los amb una carabina d’aire comprimit.

El primer dels fets va tenir lloc el 10 de febrer entre dos quarts de set i les set de la tarda. El detingut estava en un bar de la plaça Catalunya d'Olot i va discutir-se amb un home que hi havia. Una vegada fora, va amenaçar-lo amb un matxet de més de 60 cm. La Policia Local d'Olot va escorcollar el vehicle poc després de les set del vespre, sense saber que l'home acabava de participar en la baralla del bar ni que havia fet servir l'arma en un fet delictiu. Allà el cos local va actuar per via administrativa i va quedar-se amb el matxet. Posteriorment, es va afegir a les diligències policials del delicte d'amenaces i lesions. 

El mateix 10 de febrer, l'home va anar a un bar de Sant Joan les Fonts. En aquest local també es va barallar amb una persona -en aquest cas veí del poble- i van acabar sortint fora del local. El detingut va trencar-li la clavícula i el nas. L'home va ser identificat el 24 de febrer després d'haver disparat uns trets amb una escopeta de balins en el mateix local. En aquell moment, va ser detingut pel delicte de lesions a l'home qui havia trencat el nas i la clavícula i per un delicte d'amenaces i lesions per haver amenaçat de mort una altra persona en un bar d'Olot. L'home, que tenia antecedents, ja ha passat a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva