Societat

Més d’una vintena d’expositors ja han confirmat per a la 14ena Fira de la Flor i el Planter de Salt

Més d’una vintena d’expositors ja han confirmat la seva presència el diumenge 7 d’abril al Parc Monar de Salt per participar a la 14ena edició de la Fira de la Flor i el Planter del municipi. Una fira molt arrelada a la vila i que des de la seva creació vol posar en valor la relació històrica que ha mantingut Salt amb l’horta i el planter i la presència cabdal de la séquia Monar que ha garantit des de fa segles el regadiu de les hortes de Salt i rodalia. Per això, la majoria de parades que a hores d’ara ja han subscrit la seva participació són professionals del sector del planter, les flors, les plantes ornamentals o la jardineria, per bé que també hi haurà parades de terrissa, cistelleria o de cosmètica natural que estan estretament lligades amb el món de la pagesia i el cultiu de la terra.

Més enllà de la fira amb els expositors, la matinal del primer diumenge d’abril, just després de Setmana Santa, s’han programat diversos tallers i activitats per a tots els gustos amb l’objectiu d’adquirir nous coneixements sobre aquest àmbit o conèixer amb un ulls diferents espais naturals de Salt. Una de les novetats és la incorporació de la caminada de Càritas per les Deveses de Salt i les Ribes del Ter, que començarà a les 9.30 des del mateix Parc Monar i anirà a càrrec de Matthias Hespe, president de la comunitat d’hortalanes i hortalans de Santa Eugènia. L’activitat té un cost solidari de 10 euros per a l’entitat, permetrà fer una caminada de set quilòmetres i comptarà amb una càpsula divulgativa dedicada a la sequera i l’afectació a l’ecosistema de Salt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins