Societat

gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Un dels pisos del ‘Maremàgnum’ i de la mà de la revista ‘Time Out’ es crearà un espai amb catorze restaurants i quatre bars

Hi haurà representants de l’alta gastronomia de la ciutat, com el xef Fran López

S’inaugurarà aquest estiu

La planta superior del Maremàgnum, al Port Vell, serà on aquest estiu s’obrirà el primer Time Out Market Barcelona, un mercat gastronòmic i cultural, el primer de l’Estat i similar a d’altres que ja estan oberts a tot Europa i que beu “de la filosofia de la primera publicació Time Out, l’any 1968 a Londres (que es va crear al voltant de la taula per ajudar la gent a sortir més i millor i descobrir les noves i emocionants tendències i cultures urbanes que hi havien sorgit a tota la ciutat)”. La data d’obertura encara no s’ha fet oficial pel fet, entre altres coses, que l’espai encara està en obres.

El nou punt gastronòmic del Port Vell ocuparà 5.250 metres quadrats i acollirà una selecció de catorze cuines, un restaurant de servei complet, quatre bars (dos interiors i dos exteriors), un espai per a esdeveniments i un estudi de pòdcast. Per accedir -hi hi haurà una escala mecànica des del carrer i un ascensor. Serà un espai de disseny on s’hi podrà anar a gaudir de la gastronomia i on les taules seran comunitàries. Serà un espai més del nou centre comercial Maremàgnum, que ara mateix s’està “reposicionant” amb noves botigues i espais públics des d’on es podrà observar les maniobres dels equips de la Copa Amèrica.

Ja se sap alguns dels xefs i dels restaurants que hi tindran espai. Entre els primers en confirmar-se la seva participació hi ha Fran López (que va obtenir una estrlla Michelin en el  Xerta, el restaurant de l’Hotel Ohla de Barcelona, i una altra estrella Michelin pel restaruant Villa Retiro), Lena Maria Grané i Ricky Smith del restaurant Baló, que han portat els sabors de Londres  a Barcelona o els restaurants Darvaza, expert en brases, Can Ros, al capdavant del qual hi ha el xef Jordi Ballester, que fa un dels millors arrossos de la Barceloneta, i Casa Amàlia, de cuina tradicional catalana. Al costat d’aquests con’sagrats hi haurà restauradors emergents perquè la idea és reunir sota un mateix sostre “els millors talents culinaris i experiències culturals de la ciutat, seleccionats per l’equip editorial de Time Out Barcelona”, informen. L’objectiu d’aquesta nova aventura és convertir-se en el nou epicentre gastronòmic i cultural de la ciutat.

Sílvia Nuri, directora general de Time Out Market Barcelona, assegura que està “molt orgullosa d’obrir el nou Time Out Market Barcelona”,que vol ser “un punt de trobada per a la gent de Barcelona: volem redescobrir el port i convertir-lo en un espai on puguem reconnectar entre nosaltres i gaudir de tot allò que estimem de la nostra ciutat i que en fa un lloc únic, admirat a tot el món”.

Els periodistes del Time Out (a Barcelona des del 2008) seleccionen coses per fer, veure i menjar a 333 ciutats de 59 països i ho comparteixen a través dels seus portals web, xarxes socials, vídeos, pòdcasts, newsletters i esdeveniments en directe. A partir d’ara, aquesta tasca també es podrà viure al Time Out Market Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

GIRONA
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA
societat

Els joves de La Causa justifiquen l’ocupació i estenen la mà als Castellers

sant cugat del vallès