Societat

El festival tecnològic Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

La segona edició del festival Tech&Play, organitzat per la fundació Mobile World Capital ha obert portes avui amb la intenció d’apropar la tecnologia “d’una forma positiva” a tota la ciutadania i fomentar vocacions entre els 4.000 visitants que s’espera que tingui en la nova ubicació que estrena enguany al recinte de la Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu de Barcelona.

El Tech&Play presenta un seguit d’activitats fins diumenge per apropar les noves tecnologies al gran públic, recuperant les novetats que es van exposar a finals de febrer al MWC. Amb la col·laboració de 40 entitats, l’espai ofereix un catàleg de 15 experiències tecnològiques i altres 16 debats i tallers sobre els eixos troncals d’aquesta segona edició del festival: la ciberseguretat, la robòtica, la intel·ligència artificial en la música, els videojocs, les realitats immersives i la digitalització, i la intel·ligència artificial generativa.

Entre els expositors del festival, hi haurà un viatge immersiu sobre quatre moments clau de la història industrial de Catalunya, un circuit de cotxes en miniatura de 30 metres quadrats que simula l’antic traçat de Montjuïc, o un expositor per reflexionar sobre el poder dels algoritmes.

Un altre dels expositors és una instal·lació immersiva per visitar el Barcelona Supercomputing Center, perquè el públic entri a les entranyes del superordinador barceloní, a més d’una caseta per comparar la gran capacitat dels superordinadors en comparació de la computació tradicional.

Obert fins diumenge, el festival vol atreure en els primers dies un públic escolar, mentre que dissabte serà el dia principal per al públic general i diumenge s’ha dissenyat com a dia familiar amb activitats específiques per a nens de 3 a 12 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella