Societat

SANT JULIÀ DE RAMIS

Els germans Roca obriran el restaurant de la Fortalesa de Sant Julià el 16 de maig

Properament també hi inauguraran un hotel i una exposició permanent sobre la gastronomia d'El Celler de Can Roca

Esperit Roca, el restaurant dels germans Roca a la Fortalesa de Sant Julià de Ramis, obrirà les seves portes el proper 16 de maig. Serà la primera de les tres obertures progressives d’equipaments que els responsables d'El Celler de Can Roca inauguraran en aquest equipament, que també inclourà un hotel i una exposició permanent. 

Esperit Roca serà una restaurant basat en la reinterpretació dels plats icònics d'El Celler de Can Roca. Donarà continuïtat al restaurant Roca Mas Marroch, espai de Vilablareix que a partir d'ara estarà exclusivament destinat a esdeveniments.

La carta d'Esperit Roca oferirà dos menús degustació: el 6/2 amb 6 plats salats i dues postres i el 2/6, amb 2 plats salats i 6 postres. També hi haurà opció de carta.

El restaurant comptarà amb un celler amb més de 80.000 ampolles de vi, que estarà situat a la cúpula, al centre del castell. Aquest espai, que serà el camí d'entrada al restaurant, també inclourà l'Exposició CCR. Cuina. Consciència. Recerca, que s'obrirà properament al públic general. L'exposició narra la trajectòria d’El Celler de Can Roca en els últims 38 anys. Serà un recorregut visual que reflectirà l'evolució d'un somni que ha esdevingut realitat, a través de les línies creatives dels germans Roca. A pocs passos també es podrà visitar, l’I+D de la Destil·leria Esperit Roca, on es preparaarn els destil·lats i licors de la cuina líquida d’El Celler de Can Roca, amb la intenció de destil·lar el paisatge de proximitat.

També hi haurà una botiga on es podran trobar productes de Casa Cacao, Rocambolesc, Esperit Roca i Roca Recicla, així com els llibres i merxandatge d’El Celler de Can Roca. 

A la part superior del castell hi haurà l’Hotel Esperit Roca (4* superior), amb 15 habitacions que coronen el turó dels Sants Metges. Un hotel en què els clients podran gaudir de la calma de l’espai, envoltat d’unes vistes 360° al territori que envolta Girona. Segons expliquen els germans Rocs en un comunicat, es tracta del "lloc ideal per descansar, desconnectar i gaudir d’unes instal·lacions úniques a pocs quilòmetres del centre de Girona". Comptarà amb jardins i piscina a l'aire lliure i està previst que s'obri el proper mes de juny.

“El Castell de Sant Julià de Ramis serà el nostre emplaçament per seguir la continuïtat i els nous reptes de creixement conceptual, espiritual, lúdic. Un espai a on fer créixer els nostres equips, activar el talent intern i construir un escenari gastronòmic", asseguren els tres germans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La polèmica ‘invasió’ de la fórmula 1 a Barcelona

Barcelona

Un gran memorial a cel obert

Portbou
SOCIETAT

Reaccions de tot tipus entre els restauradors per Temps de Flors

girona
ciència

La UB identifica mutacions que causen dos tipus de ceguesa

Barcelona
Societat

Inversió de 620.000 euros per mitigar la calor a Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès
MEDI AMBIENT

Viladecans vol doblar el nombre d’arbres urbans en sis anys fins a arribar als 30.000

Viladecans
RELIGIó

La presència dels Claretians a Lleida s’acabarà a l’agost després de 140 anys

LLEIDA
SOCIETAT

Commemoraran l’arribada de La Canadenca al Pallars

TREMP
Tot Recordant

Jacqueline Kennedy, la primera dama més jove de la història dels Estats Units